Ulice 22.8.2017 - 3282. díl - Věrka Marečková potkává lásku z mládí

Je to Věrčino poslední přání před operací. Chce si ještě užít rodinnou dovolenou se synem a manželem, být se svými blízkými. Program má samozřejmě pevně ve svých rukách a je naprosto podle jejích představ, což znamená utrpení pro Luboše a občas velké přemáhání i pro Máru. Jenže už brzy se stane něco, co Věrku dost vykolejí, něco, po čem bude všechno jinak. Věrka se totiž po více než čtyřiceti letech nečekaně setká s mužem, jenž pro ni kdysi hodně znamenal, se svou láskou z mládí. Navíc se to stane v místním pivovaru, kde jí manžel udělá obrovskou ostudu … Co všechno se v pivovaru odehraje? A co je pro Věrku nejhorší?

Finanční problémy Gábiny

Na Gábinu se to zase hrne ze všech stran. Jako matka samoživitelka to teď nemá ani trochu jednoduché a počítá každou korunu, což ovšem tátovi nepřizná. Proto ji docela rozhodí Hynek svou zprávou a prosbou zároveň...

Gábina nyní pravidelně počítá s alimenty od Hynka, které jí pomáhají překlenout okurkovou sezonu, kdy nemá tolik zakázek. Jenže ten ji Hynek zaskočí žádostí, jestli by mu nemohla pár dní počkat, protože je bez peněz. A aby toho nebylo málo, Gábině začne zasahovat opět do života její otec, jenž má svou představu o tom, co a jak by měla Gábina dělat… K čemu chce Radek Mastný dotlačit svoji dceru? A jak spolu nyní vycházejí Gábina a Hynek?

Věrčina láska z mládí

Luboš se prohlídky pivovaru jen tak nehodlá vzdát. Dopoledne se na ni vypraví, i když ji Věrka byla včera zrušit. Té to nedá a nakonec jde s ním. Je o poznání upravenější než včera a také mnohem nervóznější, i když se to snaží nedat najevo. Obává se setkání s mužem, před kterým se včera skryla. Ale ani tentokrát mu neunikne… Jak Věrčino nové shledání s mužem z pivovaru dopadne? Proč budou muset zachraňovat Luboše? A co všechno se Mára dozví od Karly?

Tereza je zpět

Tereza se dnes vrací z dvouměsíčního pobytu ve Francii. Její spolubydlící jí hned na uvítanou připraví velké překvapení v podobě mejdanu. Terezu tím docela vykolejí, protože na něco takového není vůbec připravená. A pak je tu ještě jedna věc, která ji dost rozhodí – opětovné shledání s Davidem… Jaké toto shledání bude? Co neunikne Gábině? A jak to vnímá Alena?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz