Ulice 23.8.2017 - 3283. díl - Setkání Oty a Hedviky

Školáci a studenti mají ještě prázdniny, ale pedagogům a zaměstnancům uličního gymnázia již pomalu končí. Do školy se chystá po delším volnu také Ota. A má z toho nervy na pochodu, protože se konečně setká s Hedvikou, jíž utekl koncem června od oltáře, i se svou matkou. Zatímco Hedviku uháněl celé léto, matce se obloukem vyhýbal. Nyní už neunikne… Jak Otova shledání s Hedvikou a matkou dopadnou?

Marečkovi na kordy

Věrka je ráno stále naštvaná na Luboše kvůli ostudě, kterou jí včera udělal v pivovaru. Mára se táty zastane, protože se jednalo jen o souhru nešťastných náhod. Pro Věrku je však manželovo jednání neomluvitelné…

Mára se s mámou vzápětí dost drsně pohádá kvůli Karle. Důrazně ji požádá, aby se mu už nepletla do života. To se Věrky hodně dotkne, protože nevidí nic špatného na tom, že chce, aby se měl dobře a byl šťastný. Jen co vstane Luboš, ukřivděná Věrka si na něm hned zchladí žáhu. Nálada se jí spraví až díky Michalovi, se kterým se opět nečekaně setká… Čím Michal překvapí Věrku? Co jí navrhne? A co bude divné Márovi?

Nabídka pro Gábinu

Radek Mastný je od rána naštvaný na Gábinu, protože dosud nezavolala jeho známému kvůli práci, kterou jí u něj dohodil. Jen co se potkají, Mastný se do Gábiny hned pustí a začne ji dost nevybíravě přesvědčovat, aby nabízené místo vzala. Gábina si to však nenechá líbit a na rovinu mu oznámí, že o práci v kanceláři nestojí. Tím otce jen ještě víc namíchne. Oba vzápětí překvapí Květa, jež Gábině nečekaně nabídne byznys… Jak na to Gábina a Mastný zareagují? A čím Gábinu uvede do rozpaků Hynek?

Alenin boj o Davida

Mezi Alenou a Davidem je stále napětí. David Alenu ujistí, že také jemu vadí, jak to spolu nyní mají, a že si chce promluvit stejně jako ona, aby se konečně pohnuli z místa. Alena mu dá vzápětí jasně najevo, jak moc mu na něm záleží. Jako by tušila, co všechno se v Davidovi nyní odehrává. Zatímco s Alenou si hodlá David vše vyjasnit, s Terezou kolem sebe našlapují po špičkách… Jak to spolu nyní ti dva mají? Jak to s nimi bude dál? A jak chce Alena zažehnat krizi mezi ní a Davidem?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz