Ulice 25.8.2017 - 3285. díl - Liškovi po prázdninách

Anča od Bedřicha těsně před prázdninami odešla, protože se nedokázala vyrovnat s tím, že čeká dítě s jinou. Jak jsou na tom nyní, po dvou měsících odloučení? Bedřich Anču stále miluje, na druhou stranu se ale nedokáže vykašlat na těhotnou Jindru, která nyní jeho oporu potřebuje. A právě s jednou z nich ho nachytá Miloš, když bez předchozího ohlášení přijde na návštěvu. Se kterou? Jak je na tom Anča, která se na jaře psychicky zhroutila? A jak těhotná Jindra?

Proměna u Marečků

Takový výbuch vášně zřejmě ani jeden z nich nečekal, i když to viselo ve vzduchu minimálně od chvíle, kdy se usmířili a domluvili si další setkání. Co se dělo pak? Jakou měli Karla a Mára noc? Mezi těmi dvěma to bylo na spadnutí už docela dlouho, jenže Věrka se postarala o to, aby se dva měsíce neviděli. Když se Karla a Mára znovu setkali a vše si vyříkali, nabralo to mezi nimi hodně rychle na obrátkách. Ve čtvrtek večer došlo dokonce i na první sex, který byl hodně vášnivý a pro Máru i v dost nezvyklém prostředí – v lese. Jakou pak měli Karla a Mára noc? Možná vás překvapí, jací romantici se z nich vyklubou…

Po vášnivém sexu dojde mezi Karlou a Márou také na romantiku. Téměř celou noc spolu stráví v lese a je naprosto jasné, že to nebyla jejich první a zároveň poslední společná noc. Naopak. Přitom netuší, že nejsou sami, komu se večer zachvěla země pod nohama… Věrka a Luboš jsou ráno jako vyměnění. Připomínka jejich seznámení a sex na zadním sedadle autobusu oživilo jejich manželství natolik, že Věrka udělá snídani do postele a dokonce i zapomene, na čem se domluvila s Michalem. Ten ale využije každé příležitosti k tomu, aby se s ní mohl znovu vidět… K čemu Věrka dospěje? Bude se opakovat historie? A jak to bude pokračovat mezi Karlou a Márou?

Dusno u Nyklových

Lumíra moc netěší představa, že by vyklidil pole ve straně i na radnici nějakému ambicióznímu mladíkovi. Chystá se proto znovu vše probrat s odstupujícím předsedou strany. Přitom však stále nemá sám jasno, co dál. Nakonec začne zvažovat něco, co se nebude ani trochu zamlouvat Světlaně... K čemu Lumír dospěje? A jak na tom jsou po létu a společně strávené dovolené Pavel a Vendula? Splní se přeci jen přání Vilmy Nyklové?

Starosti nastávajícího otce

Bedřich, Ondra a Matouš teď mají ve firmě docela honičku. Pro Bedřicha to je zákon schválnosti, protože právě v tomto čase by potřeboval mít trochu volněji. S Jindrou totiž jezdí po nákupech, aby měli kompletní výbavičku pro miminko. V Ulici to Bedřich s ohledem na Anču stále tají, ovšem Ondrovi a Matoušovi s chutí vylíčí, co s Jindrou momentálně řeší. Už brzy ale bude mít co vysvětlovat ještě jednomu člověku – Milošovi… Co je nového u Liškových? Proč Miloš přepadne Bedřicha? Jak je na tom těhotná Jindra a jak Anča?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz