Ulice 28.8.2017 - 3286. díl - Pepan čeká dalšího potomka

S jednou velkou novinou se dnes přižene k Simoně a Rudolfovi Hložánkovým rozjařený Pepan Pavlica, Simonin exmanžel. Spolu s dcerou Jiřinkou jim oznámí další přírůstek do rodiny, který začne hrdý otec Pepan hned důkladně zapíjet. To se samozřejmě neobejde bez pořádného průšvihu… Co Pepan vyvede? A jak to souvisí právě s dcerou Jiřinkou, jež mu dá občas pořádné kapky, i když jí je teprve šest let?

U Simony a Rudolfa se schyluje k velkým změnám. Simona se po několikaměsíční rekonvalescenci totiž rozhodne k pozvolnému návratu do práce, čímž všechny docela překvapí…

Simona si je jistá, že návrat do salonu už zvládne. Cítí se skvěle, navíc si uvědomuje, že je nejvyšší čas začít splácet dluhy a starat se o salon. Pepan ji záhy ale trumfne daleko větší novinkou – právě se mu narodil syn! A to si žádá i náležitou oslavu… Čím Pepana setře dcera Jiřinka? A čím Jiřinka pobaví Simonu a Rudolfa?

Dusno u Nyklových

Lumír se stále nechce vzdát vidiny návratu do vysoké komunální politiky, i když uznává, že Světlana má v lecčems pravdu. Dokonce musí přiznat, že zatím nemá ani zajištěnou potřebnou podporu ve vlastní straně. To ale neznamená, že by ho Světlanin odmítavý postoj neštval. Moc mu nepřidá ani mudrování matky, která si o Světlanině starostování myslí své… Čím Nyklová namíchne Světlanu? A v čem se Vendula vzácně shodne se svou babičkou?

Novinky u Anči

Anča je zpět s Amsterodamu se spoustou novinek a zážitků. Po dovolené strávené s vnukem, Frantou a Skyler jen září. Dokonce i normálně komunikuje s Bedřichem, jenž by se s ní rád viděl. Stále doufá, že ji získá zpět, ovšem Miloš si o tom myslí své… Co je pro Bedřicha dost velká rána pod pás? S čím se Anča svěří Zuzaně? A kdy má termín porodu Jindra?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz