Ulice 31.8.2017 - 3289. díl - Konec prázdnin

Studentům pomalu končí prázdniny, příští týden jim už zase začíná škola. Už jsou ale všichni doma, a tak se sejdou v Coolně, aby probrali, co je nového. A je toho opravdu požehnaně! Asi největšími novinkami se blýsknou Viki a Tobiáš, i když právě ta Tobiášova moc radostná nebude. Viki navíc padne do oka jednomu z hostů, jenž využije příležitosti a zeptá se v baru rovnou i na práci… Co na sebe právě tento host prozradí? Proč by rád dělal barmana zrovna v Coolně?

Nervózní Alena

Aleně to nedá a hned ráno vyzvídá na Tereze, jak to má s Lorenzem. Samozřejmě před Davidem, kterého toto téma také zaujme, i když se to snaží nedávat najevo. Tereza se ale právě o Lorenzovi moc bavit nechce. Jen prozradí, že je tu zase pracovně…

Ve škole nabídne ředitelka Puklická Davidovi pomoc s jeho přihláškou, aby ji stihl včas odeslat. David ji uklidní, že díky Tereze vše zvládá. Včera Tereza kvůli tomu ani neměla čas na Lorenza, jenž doufá, že ji opět sbalí. Dnes se Tereza polepší a s Lorenzem si domluví na odpoledne další schůzku… Jak na to zareaguje David? Jak to Tereza s Lorenzem má? Co moc nepotěší Davida?

Márovo překvapení

Tony ráno potvrdí Márovi, že jsou s Dominikou opět spolu. Na oplátku se snaží vyzvědět, jak na tom je Mára s Karlou, ale ten moc sdílný není. Jen prozradí, že s Karlou to je dobré. Tonyho reakce ho docela potěší. Ten už začíná brát Karlu jako jeho holku, ne jako policajtku, se kterou by nejraději okamžitě vyrazil dveře. O pár hodin později ale Mára ze svého růžového obláčku spadne na hodně tvrdou zem… Jaký trapas se mu stane? Čím ho Karla docela vyškolí? A jaké problémy teď řeší Bruno?

Martin na startu

Veronika se dnes musí opět rozloučit s Rozinou. Dost ji to vezme, i když se snaží tvářit statečně. Martin na ní však pozná, jak je z toho zničená. Veronika se mu svěří se svými obavami, aby jim časem neodletěl do Ameriky i Filip. Podle Martina něco takového zatím nehrozí, ale Veronika ví své… Z čeho pramení Veroničiny obavy? Čím Martin zaboduje u Jardy a Bedřicha? A co Veronika prozradí Gábině?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz