Ulice 1.9.2017 - 3290. díl - Tonyho kámoš z vězení

Tony udělal před dvěma lety tlustou čáru za svou kriminální minulostí a začal znovu. Teď se však nečekaně objeví někdo, kdo kdysi do jeho života patřil, někdo, kdo stejně jako on seděl za mřížemi a nyní se rozkoukává na svobodě. Tonymu před lety, po propuštění z vězení, hodně pomohl Mára, jenž mu byl oporou, zatímco ostatní na něj koukali skrz prsty. Nyní je to Tony, na koho se obrátí dávný parťák s prosbou o pomoc. Jak Tony zareaguje? A proč ho bude před jeho kámošem z mokré čtvrti varovat právě Mára?

Marcela se svěřuje Filipovi

Martinovi dá poslední noční v nemocnici docela zabrat. Ráno přijde domů naprosto vyčerpaný, takže si jde hned lehnout. Veronika mu jen stihne oznámit, že k nim přijede na víkend Marcela, která už v pondělí nastupuje na pražskou konzervatoř…

Martin se trochu prospí a hned vyráží do dílny, aby si tam připravil materiál, který si odveze do Loučky. Veronika o něj začíná mít docela starost, protože si pořádně ani neodpočine, ale Martin ji ujistí, že fušku v Loučce bez problému zvládne. Je na něm vidět, jak se tam těší, což Veronice moc nepřidá… Co Martinovi dost nečekaně nabídne Jarda? A s čím se svěří Marcela Filipovi? Jaké peklo si zažila s tátou alkoholikem?

Tonyho temná minulost je zpět

Karla probdí celou noc kvůli hledání důkazů, aby se konečně při vyšetřování pohnuli z místa. Když objeví to, čím pachatele usvědčí, dost se jí uleví. Okamžitě zavolá Hermanovi, aby si s ním domluvila další postup. Z práce pak zamíří rovnou za Márou. Ví, že mu dluží omluvu za včerejšek, kdy se nezachovala právě nejlépe... Čím Mára potěší Karlu? Jaké novinky má pro Karlu Bruno? A co hodně překvapí Tonyho?

Adrianin návrat

Vlastimil Pešek prozradí Amálii, že se Pavlát v létě Eddiemu vůbec neozval, byť to měl v plánu, protože potřeboval pomoc s prodejem svého bytu. Amálie Pavlátovi pro jistotu okamžitě zavolá, aby zjistila, jak se věci mají. Když se mu nedovolá, raději se za ním vypraví. Chce se sama přesvědčit, že je Pavlát v pořádku a nic se mu přes prázdniny nestalo… Co se děje s Pavlátem? Proč si o něj bude dělat Amálie starost? A jaký bude Adrianin návrat domů po dvou měsících strávených pracovně v Africe?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz