Ulice 4.9.2017 - 3291. díl - Adrianino vystřízlivění

Před prázdninami se Adrianě zdálo, že konečně našla toho pravého. Po dvouměsíčním odloučení ale přijde nečekané prozření. Adriana si od opětovného shledání s Robertem hodně slibovala. Doufala, že navážou tam, kde skončili před jejím odletem do Afriky. Realita je však trochu jiná, než co si Adriana vysnila. Už to je pro ni dost velkým zklamáním. Navrch se dozví na Roberta něco, co ji hodně zasáhne… Jaká novinka Adrianu raní? Co jí prozradí barmanka z jejího oblíbeného podniku?

Rekvalifikační kurz pro Martina

Veronika ráno vypravuje do školy nejen čerstvého deváťáka Filipa, ale také Marcelu, která jde poprvé mezi nové spolužáky na pražské konzervatoři. Zatímco Filip bere první školní den s nadhledem mazáka, Marcela přizná, že má z nové školy trochu trému...

Veronika Marcelu povzbudí i potěší zároveň. Slíbí jí totiž novou sukni z látky, jež se Marcele hodně líbí. Nový školní rok s sebou přinese i velké dilema. Filip začne řešit, kam po základce. Otazník nad budoucností se navíc stále vznáší i nad Martinem… Vrátí se Martin nazpět k Jardovi a Bedřichovi? Co bude na Marcele obdivovat Martina? A jak to je s Martinovým rekvalifikačním kurzem?

Nepříjemná novinka pro Gábinu

Šíma je hned první školní den trochu zklamaný, protože ho do školy nedoprovází táta, jak mu slíbil. Nepříjemné překvapení však čeká i Gábinu. Od ředitelky školy se dozví, že Šíma má novou třídní učitelku. Na tom by nebylo nic divného, kdyby Gábina neznala Digi. Vzhledem k jejím zkušenostem Gábinu právě tahle změna ve škole dost znepokojí… Co na novou třídní poví Šíma? A co se ani trochu nelíbí Mastnému? Proč začne mluvit Gábině opět do života?

Adrianin velký večer

Adriana se už nemůže dočkat, až se znovu shledá s Robertem. Přestože se těší na dnešní večer, Amálii a dědovi přizná, že by ráda věděla, na čem je. Hodně ji totiž mrzí, že si na ni Robert dosud nedokázal udělat čas, i když chápe, že má spoustu práce. Amálie se ji snaží povzbudit, ale sama má plnou hlavu starostí. Dělá jí je pan Pavlát, jenž opět nedodrží, co slíbí… Co se děje s Pavlátem? Jak to chce Amálie řešit? A jak dopadne Adrianin velký večer?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz