Ulice 5.9.2017 - 3292. díl - Šíma a hasiči

Školní rok začne tentokrát pořádným popraskem, a to nejen u Gábiny a Šímy, jenž jde letos do druhé třídy. Právě kvůli němu bude na nohou celá škola i hasiči, kteří budou zasahovat přímo ve škole, aby ho zachránili. Takové nervy, jaké zažije Gábina, by nikdo nepřál žádnému rodiči. Všichni se budou strachovat o Šímův život, protože stačí málo, aby došlo k velkému neštěstí. O to více pak každý ocení naprosto profesionální přístup sympatického velitele zásahu Aleše Vašečky… Co Šíma vyvede? A co všechno to odstartuje?

Šíma stále myslí na zatoulané kotě. Ráno mu dokonce vezme i šunku od snídaně, aby nehladovělo. Později ho hledá na zahradě, ale kotě nikde. Když to chce Šíma už vzdát, zaslechne vystrašené mňoukání z korun stromů. Bohužel ho nenapadne nic jiného, než kotě vlastními silami zachránit…

Šíma ve snaze pomoci kotěti vyleze na strom za ním. Jenže vysoko ve větvích dopadne podobně jako kotě. Začne se bát slézt dolů, protože se dostane moc vysoko. Zanedlouho se kolem něj semele docela velké pozdvižení. Ředitelka školy totiž zavolá na pomoc hasiče, aby se Šímovi nic nestalo. Šímova třídní zároveň zatelefonuje Gábině, která se pořádně vyděsí, až syna v koruně stromu uvidí… Jak dopadne Šímova záchrana? Co Gábina večer přizná Tereze? A komu padne do oka sympatický velitel zásahu Aleš Vašečka?

Robert mezi Adrianou a Denisou

Adriana by po včerejšku moc ráda věděla, na čem s Robertem je. Chápe, že Robert je na radnici hodně vytížený, ale že si nenajde ani chvilku, aby se s ní po dvouměsíčním odloučení přivítal, to už je Adrianě přeci jen trochu divné. Nakonec jí to nedá a za Robertem se sama vypraví přímo na radnici… Jaké dopadne jejich nečekané shledání? Jak to Robert ustojí mezi Denisou a Adrianou? A čím Robert Adrianu hodně překvapí?

Den před Věrčinou operací

Mára a Karla využívají každé volné chvilky, aby mohli být spolu. Zatímco Karla chce s Márou hlavně randit, Mára by byl rád, kdyby se stal součástí jejího života. Proto jí i navrhne, že jí pomůže zařídit její byt. Pro Karlu však právě tohle není prioritou. Má na seznamu spoustu důležitějších věcí, jež by ve svém volnu ráda stihla… Jak je na tom Věrka před zítřejší operací srdce? U koho najde překvapivě největší oporu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz