Ulice 12.9.2017 - 3297. díl - Pepanova bouračka

Pepan Pavlica je už přes dva týdny v jednom kole. Od momentu, kdy mu manželka odjela do porodnice, se stará o domácnost i šestiletou dceru Jiřinku, k tomu se snaží co nejvíce jezdit pronajatým veteránem, aby svoji rodinu zabezpečil. Teď se mu tohle šílené tempo, kdy nemá čas na odpočinek, pořádně vymstí. Stačí chvilka mikrospánku za volantem aby Pepan lítal v dalším obrovském maléru... Co se stane? A kdo Pepanovi překvapivě pomůže?

Bedřich slaví narození Lady

Bedřich ráno nemá nejmenší tušení, co se děje s Jindrou. Pokouší se jí dovolat, aby se s ní domluvil ohledně vymýšlení jména pro malou, ale Jindra mu to celé dopoledne nebere. Bedřich se tím nijak nevzrušuje, protože si myslí, že si Jindra jen přispala. O to větší šok pak Bedřich zažije, když se konečně dozví, že dcera je už na světě…

Přestože se malá již narodila, Jindra stále neví, jaké jméno jí dát. Po příjezdu do porodnice neměla na vymýšlení jména myšlenky a po porodu také ne. Jen co si trochu odpočine, čekají ji proto nejen první okamžiky s dcerou, ale také důležitý úkol – vybrat jí jméno… Jak se bude dcera Jindry a Bedřicha jmenovat? Jak se o jejím narození dozví Bedřich a jeho blízcí? S kým vším Bedřich tuhle velkou událost oslaví?

Pepan v dalším maléru

Simona se ráno trápí kvůli svému salonu. Není jí jedno, jak to s ním dopadne. Navíc se Simona cítí zodpovědná i za Jitku a Mirku, které v něm zaměstnává. O to těžší je nyní rozhodování, jak se salonem naložit. Rudolf Simonu ujistí, že v něm má naprostou oporu, ať se rozhodne jakkoliv. Nečekané pochopení najde Simona i u Nyklové, jíž stále dluží pořádný balík peněz… Čím Nyklová překvapí Simonu? Na čem se nakonec Simona a Rudolf dohodnou? A čím je pořádně vyděsí Pepan?

Robertův trojúhelník

Vlastimil Pešek a Evžen spolu vyrážejí na chatu, kde je čeká pár nutných oprav. Oba se už těší, jak si to užijí, a přemlouvají Amálii, aby jela s nimi. Ta už má však jiný program stejně jako Adriana. Ani jedné z nich ale bohužel nevyjde podle jejích představ. Hodně zklamaná je hlavně Adriana, jíž Robert zruší schůzku kvůli pracovnímu vytížení. Jenže pravda je trochu jiná… Co má Robert v plánu? Při čem ho nachytá Adriana? A co začne zvažovat Amálie?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz