Ulice 13.9.2017 - 3298. díl - Rozmíšky mezi Denisou a Robertem

Starostka Světlana Nyklová, její pravá ruka Denisa Mastná a tiskový mluvčí radnice Robert Bláha tvořili až dosud skvěle fungující tým. Teď jim to ale začne na radnici nečekaně skřípat. Denisa se totiž dozví něco, co ji pořádně namíchne, něco, co se týká právě jejího mladšího kolegy, jenž je zároveň už několik měsíců jejím milencem. Co odstartuje krizi mezi nimi? A jakou roli v ní sehraje druhá Robertova milenka, která je o dost mladší než Denisa?

Anča se dovídá o narození Lady

Zapíjení narození Bedřichovy dcery se protáhne do pozdních večerních hodin. Pánové by možná pokračovali až do rána, kdyby najednou nezůstali na suchu. Díky tomu si Lumír uvědomí, že je nejvyšší čas sešlost v pekařství rozpustit, aby na ně nenarazila ranní směna…

Jakmile Bedřich zjistí, že by je při slavení mohla přistihnout Anča, okamžitě vystřízliví a začne všechny pakovat ven. Ani v nejmenším totiž nestojí o to, aby se Anča o narození jeho dcery dozvěděla právě takovým způsobem. Na druhou stranu mu je jasné, že odkládat to nemá smysl, jinak hrozí, že to Anče prozradí někdo jiný, navíc způsobem, který by ji mohl ranit ještě víc. Bedřich jí proto zajde oznámit šťastnou novinku ještě dnes… Jak Anča zareaguje? Co je pro ni nejtěžší? A jak zprávu o narození Bedřichovy dcery přijme Ema?

Rudolf zachraňuje Pepana

Pepan hned po ránu pořádně vyděsí a vzápětí i namíchne Rudolfa. Nenapadne ho totiž nic jiného než si sáhnout na život a tím vyřešit pro něj beznadějnou situaci. Už takhle horko těžko zvládal uživit rodinu, jež se mu rozrostla o dalšího člena. Teď má navíc na krku opravu nabouraného veterána, kterou odhaduje tak na sto tisíc. Pro Pepana je tohle konečná, ale Rudolf najde řešení i z této na první pohled bezvýchodné situace. Jen Simoně začne být divné, že se Rudolf najednou tak stará… Jak na tom Pepan je? Co Rudolf vymyslí? A jak to bude dál se salonem? K čemu nakonec dospěje Simona?

Denisino odhalení

Robert už několikrát předvedl, jak zdatně umí žonglovat s fakty a přesvědčit druhého o své pravdě. Na Denisu je ale i on krátký. Denisa ho má prostě přečteného. Ví, jak Robert reaguje v krizových situacích a jak zdatným manipulátorem občas dokáže být. Proto mu nedá ani šanci, aby na ni cokoliv zkusil. Bohatě jí stačí informace, kterou se dozvěděla od spolehlivého zdroje. Okamžitě jí dojde, co má Robert za lubem, a pořádně ji to namíchne… Co Denisa odhalí? Co jí k tomu řekne Robert? Jak z toho vytěží Adriana? A k čemu se rozhodne Amálie?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz