Ulice 15.9.2017 - 3300. díl - Ančin nový začátek

Věrka Marečková měla v minulých dnech o čem přemýšlet. Po operaci srdce si rekapitulovala celý svůj život a zvažovala, jak dál. Chce žít jako doposud, nebo všechno změnit? Věrka se rozhodne pro to druhé. A hned s tím i začne, byť ji teprve včera pustili z nemocnice. Opět se sejde se svou láskou z mládí, navíc tajně, aby o tom nevěděl její manžel. Proč? Co všechno nastane, až to Věrčin muž zjistí?

Bedřich se snaží přemluvit Anču

Bedřich se chystá brzy ráno za Ančou, aby jí rozmluvil její stěhování. Je mu jasné, že pokud si Anča začne zařizovat vlastní bydlení, hned tak se k němu nevrátí. Ostatně není jediný, kdo se pokusí Anču přesvědčit, aby s konečným rozhodnutím ještě chvíli počkala…

Také Zuzana by byla ráda, kdyby Anča ještě nějakou dobu zůstala u ní. Anča na to má ale jiný názor. Je na čase, aby se z této křižovatky, na které přešlapuje už docela dlouho, konečně vykročila dál. Jediný, kdo v tom nehledá žádnou tragédii, je kupodivu Miloš. Naopak dá Bedřichovi jednu dobrou radu… Jakou? S čím se mu Miloš svěří? A jak na tom jsou Jindra a Lada?

Věrka mezi Lubošem a Michalem

Mára s Lubošem si domlouvají rozvrh dne, aby Věrka nemusela být doma celý den sama a aby se o ni vždy jeden z nich postaral. Jenže právě o to dnes Věrka ani trochu nestojí. Kvůli Michalově návštěvě chce být doma sama, aby si s ním mohla nerušeně popovídat. Dost si od toho slibuje, navíc je to jediný člověk, se kterým momentálně může mluvit otevřeně o svém manželství. To jí bohužel tak úplně nevyjde. S Michalem ji totiž nachytá právě manžel Luboš… Jak Luboš zareaguje? K čemu Věrka dospěje? A co se ani trochu nelíbí Tonymu, jenž má pro Luboše bohužel špatné zprávy?

Další rána pro Vendulu

Pavel se pořád trápí kvůli svému novému objevu. Má takovou trému a tak nízké sebevědomí, že dotyčné není schopen naznačit, jak moc se mu líbí. Tohle zná velmi dobře i Vendula. Pavla proto okamžitě povzbudí a dokonce mu také poradí, čím u holky určitě zaboduje. Ji samotnou však vzápětí hodně zasáhne zjištění, s kým nyní randí Robert… Kdo se pokusí povzbudit Vendulu? A komu je osamělé Venduly docela líto?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz