Ulice 18.9.2017 - 3301. díl - Alena nachytá Terezu

Některé přepadovky bývají více než příjemné, jiné nám přidělají spíše vrásky na čele. Do druhé kategorie patří i Alenin nečekaný příchod do bytu, ve kterém žije její partner David Kučera spolu s Terezou Jordánovou, jejím bráchou Matějem a Otou Puklickým. Právě Terezu Alenin neohlášený příchod nemile překvapí, protože se v noci stane něco, co by před druhými ráda zatajila, něco, co bude mít ráno ještě dohru... Při čem a s kým Alena nachytá Terezu? A jak na to zareaguje?

Osamělá Vendula

Osamělá Vendula by ráda vyrazila s Pavlem do kina, ale ten ji tentokrát zklame. Na odpoledne a večer už má jiné plány. Lumír se snaží Vendulu povzbudit, ovšem moc to nezabírá. Začne si o ni dělat takovou starost, že si kvůli ní dokonce promluví i s Pavlem…

Lumír vidí, jak je Vendula osamělá. Rád by jí pomohl, aby se dostala více mezi lidi, a tak požádá Pavla, aby ji výhledově někam pozval. Pavel mu to slíbí, ovšem daleko větší zájem má momentálně o někoho jiného… Jak se dají dohromady Kamila a Pavel? Co bude pro Vendulu pořádná ťafka a pro Nyklovou velké překvapení?

Zlom u Gábiny

Šíma se už nemůže dočkat, až se konečně podívá do hasičské zbrojnice, jak mu před dvěma týdny slíbil Aleš. A protože Aleš se stále neozývá, Šíma poprosí mámu, aby mu sama zavolala. Gábina by Aleše nerada uháněla, zároveň ale nechce zklamat ani Šímu. A tak se s ním dohodne na kompromisu. Zatímco se synem se Gábina domluví téměř vždy, s tátou to má mnohem horší. Nesnáší, když jí mluví do života, přestože to s ní myslí dobře… Jaký důvod k oslavě Gábina má? Co na to Mastný? A čím Aleš potěší Šímu?

Márova oslava

Věrka si cení společných chvilek, které může strávit se svou rodinou. Jakmile se jí naskytne příležitost k tomu, aby se s manželem a synem sešli u jednoho stolu, hned toho využije. Tentokrát se rozhodne, že všichni společně oslaví Márův svátek. Dokonce pozve i Karlu, aby se jí omluvila a společně se pokusili o nový začátek. Karla ale Máru zklame. Na setkání s jeho matkou se dnes moc necítí… Co je s Karlou? Čím Máru hodně namíchne? Proč o ní začne pochybovat? A jaká tajemství má Luboš?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz