Ulice 19.9.2017 - 3302. díl - Překvapení pro Roberta

Adriana Pešková je do Roberta Bláhy zamilovaná až po uši. Stejně jako ostatní zamilovaní i ona dělá bláznivé věci, jež by si za jiných okolností nejspíš pořádně rozmyslela. Dokonce nedá ani na tátu, podle něhož je to, k čemu se nyní chystá, už přeci jen trochu přes čáru. Adriana si to nemyslí, naopak se těší, jakou radost tím Robertovi udělá. Přitom netuší, že ten si zatím užívá někde jinde s někým jiným... S kým? Co všechno Robert Adrianě tají? A co pro něj Adriana chystá?

Exkurze k hasičům

Šíma se už nemůže dočkat návštěvy hasičské zbrojnice. Celý natěšený se hned ráno pochlubí učitelce Landové, co dnes s mámou podniknou. Jeho třídní to nemile překvapí, byť se snaží nedat to na sobě znát. Jen podotkne, že je škoda, že do zbrojnice nejedou se třídou…

Gábina paní učitelce vysvětlí, jak k jejich pozvání došlo, ale víc to s ní nerozebírá. Spíš než Aleš ji momentálně zajímá velká zakázka, kterou v pondělí získala. Veronice přizná, že nad návrhy ležela dlouho do noci. Byla by ráda, kdyby byly originální, byť se jedná o uniformy pro hotelový personál… Jak dopadne dnešní setkání Gábiny a Aleše? Na čem se spolu domluví? A proč se Gábina opět pohádá s tátou?

Podraz na Martina

Filip má v plánu odpoledne zajít i s Martinou na burzu středních škol, aby viděl, jaké má po základce možnosti. Zatím ho žádná škola nenapadá, ovšem představu o tom, co by chtěl dělat, už začíná mít. Hodně ho baví truhlařina a práce se dřevem. V tomhle se potatil, i když Martin si nyní může nechat o klasické truhlařině jen zdát. Díky zakázkám v Loučce se k řemeslu přeci jen trochu vrací, má to však jeden háček… Jaký podraz udělá na Martina jeho kámoš? Co Filipa zaujme na burze škol? A co Martinovi doporučí Veronika?

Nešťastná Vendula

Růža se přihrne za Nyklovou s očima navrch hlavy díky obrovské novince, kterou má od Pavlovy babičky. Na informační kancelář Ulice si ale nepřijde. Nyklová jí oznámí, že o Pavlově nové holce už dávno ví. A nejen to. Dokonce ji i zná. Moc velkou radost z toho však nemá, protože si pořád myslí, že Pavel by se měl dát dohromady s její vnučkou… Co Nyklová doporučí Vendule? A čím Vendulu překvapí Pavel?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz