Ulice 20.9.2017 - 3303. díl - Ančin předěl

Pro Annu Liškovou je dnešek hodně významný dnem. Právě dnes vykročí z křižovatky, na níž přešlapovala už hodně dlouho, směrem, jenž znamená jediné - udělání tlusté čáry za manželství s Bedřichem. Anča věří, že je to správné východisko ze situace, v níž se ocitli poté, co se před devíti měsíci dozvěděla, že Bedřich čeká dítě s jinou. Samotný Bedřich si to ale nemyslí, byť má nyní plnou hlavu starostí kvůli své dceři, jež se nedávno narodila... Co je pro Anču tím významným předělem? A jak dnešek zvládne?

Gábinino rande s Alešem

Gábina je od rána opět v jednom kole. Kromě povinností ji čeká i první rande s Alešem, ale než na tuhle schůzku vyrazí, musí toho ještě hodně stihnout. A ne vše se bude dařit podle jejích představ…

Zakázka od Květy Gábinu před několika dny zachránila, teď jí způsobí menší komplikace. Gábina se dokonce dostane do situace, kdy bude muset říct ne. Na něco takového však Květa není příliš zvyklá. Daleko více než Květa ale Gábinu rozhodí nepříjemná informace od učitelky Landové… Co se Gábina dozví? Jak dopadne její rande s Alešem? S čím se Gábina svěří Tereze?

Marcela slaví narozeniny

Filipa hodně láká truhlařina, ale jeho rodiče by byli mnohem raději, kdyby si vybral nějakou školu s maturitou. Z vlastních zkušeností vědí, že bez ní se člověk v dnešní době neobejde. Jenže Filip se nemíní svého snu jen tak vzdát. Další vzdělávání řeší také Martin, kterého si vezme do parády pro změnu Jarda. To Veronika má mnohem příjemnější starosti – chystá narozeninovou oslavu pro Marcelu… Co Marcele udělá ohromnou radost? A jak dopadne její narozeninová oslava?

Zklamaná Adriana

Adriana se už nemůže dočkat, až s Robertem vyrazí na první taneční lekci. Dokonce si kvůli tomu koupí i nové šaty do tanečních, aby byla stylová a na parketu jí to slušelo. Zatímco Adriana žije přípravami na večer, Roberta právě tohle momentálně ani trochu nezajímá. Rád by se usmířil s Denisou, která si ho už několik dní drží hodně daleko od těla… Co hodně zklame Adrianu? Co chystá pro Vlastimila Peška Amálie? A co právě Amálii dost znepokojí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz