Ulice 21.9.2017 - 3304. díl - Květa intrikuje proti Simoně

Květa Vavrušková, děčínská podnikatelka a majitelka penzionu a hospody v Ulici, už několikrát předvedla, že dovede mít hodně ostré lokty, zejména pokud jí jde o byznys. Když na to přijde, neštítí se ani podrazu, jen když dosáhne svého. Také tentokrát se k jedné levárně uchýlí, protože jí je jasné, že jinak nemá nejmenší šanci uspět. Začne si totiž opět dělat zálusk na kadeřnictví v Ulici, jež nyní vlastní Simona Hložánková. Ta má Květu už prokouknutou, ovšem zdaleka ne natolik, jak si myslí... Jakou boudu na ní Květa ušije? Vyjdou této známé děčínské podnikatelce její intriky?

Strach o Marcelku

Martin a Veronika mají starost o Marcelu. Netušili, že to má až tak náročné. Na trénincích dře, aby v nové škole uspěla, na internátu musí dodržovat přísná pravidla, kvůli kterým se stresuje víc, než by kdokoliv čekal…

Maléřovi záhy zjistí, že Marcela se nenervovala jen tak. Na internátu má kvůli pozdnímu příchodu obrovský průšvih, jenž může mít ještě daleko horší následky. Maléřovi ale neřeší jen Marcelu. Filip stojí před závažným rozhodnutím – kam dál po základce. A právě tohle jeho dilema sehraje svou roli také u Martina, jenž rovněž zvažuje, co dál… Jak se Martin nakonec rozhodne? Co všechno hrozí Marcele? A proč o ni začnou mít Maléřovi ještě větší starost?

Lorenzo v úzkých

Ota se sice před pár dny tvářil, že je už z nejhoršího venku, ovšem opak je pravdou. S rozchodem s Hedvikou se dosud nevyrovnal. Každá zmínka o ní s ním pořádně zamává. Dnes navíc dostane do rukou její věci, jež po ní zůstaly v bytě, kde spolu měli začít po svatbě bydlet. To ho zasáhne natolik, že Tereze konečně přizná, jak na tom doopravdy je. Není ovšem jediný, komu se moc nevydaří den. Nečekané těžkosti řeší také Lorenzo… Jak Tereza s Otou Lorenza zachrání? A co bude pro Terezu hodně těžké?

Robertovo usmiřování

Adriana je zklamaná kvůli včerejšímu večeru, kdy se na ni Robert vykašlal a ani jí nedal vědět, že nedorazí, natož aby se jí omluvil. Bohužel se neozve ani později, což Adrianě moc nepřidá. Zatímco se Adriana trápí, Robert se snaží o usmíření s Denisou. Na Adrianu si vzpomene až večer, kdy se za ní rozjede, aby si to u ní vyžehlil… Jaké ultimatum dostane Robert od Denisy? Jak dopadne jeho usmiřování s Adrianou? A jak je na tom pan Pavlát?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz