Ulice 22.9.2017 - 3305. díl - Luboš si opět půjčuje

Komu důvěřovat, a na koho si dát noapak pozor? Někdo odhadne druhého člověka na první pohled. Jiného by ve snu nenapadlo, že ten, kdo se na něj usmívá a snaží se mu pomoci, je jen had, kterého si hřeje na prsou a který jen čeká na svou příležitost. Přesně v takové situace se nyní ocitl i Luboše Mareček, Márův táta, jenž zoufale potřebuje sehnat peníze na splacení svého dluhu. Z penze tolik nenašetří, příjmy, jež měl bokem, ustaly, a tak hledá nové možnosti. Jedna z nich se mu nečekaně naskytne díky známému synova kámoše, který se velmi dobře vyzná. Pro někoho až podezřele dobře... Z čeho kouká velký malér? Co by mělo Márova tátu varovat?

Polibek Terezy a Lorenza

Tereza prožila s Lorenzem na jaře několikatýdenní románek, který pro ni skončil momentem, kdy se sympatický Ital musel vrátit nazpět domů. Teď je Lorenzo zpět a Terezu by zase rád sbalil.

Jenže ta se mezitím zamilovala do Davida, a tak Lorenzovi nabídla jen přátelství. Lorenzo se ale nevzdává. Navíc sama Tereza netuší, jak to po Davidově návratu z Rakouska bude, protože Alena si plánuje s Davidem nejen společné bydlení, ale i budoucnost. Začne Tereza chodit přeci jen s Lorenzem?

Peškova oslava

Lumír se snaží povzbudit skleslou Vendulu. Radí jí, aby jela na fesťák s Pavlem a ostatními. Šťastná Adriana se těší z přítomnosti Roberta a připomíná mu dědovu oslavu narozenin, na kterou slíbí, že dorazí. Robert si v práci ověřuje, zda je Adriana opravdu majitelkou domu. Současně se ale snaží usmířit s Denisou. Ta to přijímá, ale budou už jen kolegové. Robert u Peška zaboduje svým dárkem – sadou mušek.

Otův splín

Ota se Tereze svěří, že se mu hodně stýská po Hedvice, s rozchodem se pořád nedokáže vyrovnat. Terezu svádí Lorenzo, ale ta ho ujišťuje, že s ním chce být jen kamarádka. Následně ho vezme na koncert, kde Lorenzo dokonale zapadne do party....

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz