Ulice 25.9.2017 - 3306. díl - Tereza nachytána Alenou

Alena Koukalová bude ráno jen koukat, až vpadne bez předchozího ohlášení do bytu, kde bydlí její partner David spolu s dvojčaty Matějem a Terezou. Právě Tereza se jí nechtěně postará o pořádné překvapení, kterým jí ovšem potvrdí jen to, co Alena už dávno tušila – že Tereza není tak svatá, jak se tváří. Ale opravdu je všechno tak, jak na první pohled vypadá? A co udělá tahle událost se vzájemnými vztahy mezi Terezou, Davidem a Alenou?

Tonda na radnici

Tondovi Hložánkovi to nedá. Po pátečním incidentu s Mastným se hned po víkendu vypraví na radnici, aby zjistil, co je pravdy na tom, že je bývalým kolegům jen pro smích kvůli svým pamětem. To, co se dozví, ho hodně raní, protože Mastný tentokrát nepřeháněl…

Namíchnutý Tonda Hložánek vtrhne na sekretariát jako velká voda a okamžitě si začne stěžovat Denise, jak se mu za jeho zády na radnici posmívají. Denisa se ho pokusí uklidnit a povzbudit, ale její snahu nevědomky zhatí Robert, který bývalého starostu znovu pořádně rozčílí… Proč to Robert schytá? Jak si Vendula užila fesťák s Pavlem a Kamilou? A proč Tonda skončí s Lumírem?

Společná noc Terezy a Lorenza

Terezu ráno moc nepotěší, když se probudí vedle Lorenza. Přesně tomuhle se snažila celou dobu vyhnout. Aby toho nebylo málo, nachytá ji s Lorenzem Alena, podle které je to naprosto jasné – ti dva spolu zase začali chodit. Tereza to popře, jenže Alena už ví své. Později se o Terezině společné noci s Lorenzem dozvědí také Matěj a Ota. I je dva by moc zajímalo, jestli se Tereza k sympatickému Italovi vrátila, jenže ta s nimi toto téma nemíní rozebírat… Jak to Tereza s Lorenzem má? Čeho se obává? A jak dopadne Matějovo seznámení s Luckou Weberovou?

Robert sbírá další body

Robert se zastaví za Adrianou s jasným cílem – dostat ji opět do postele. Vyruší je ale Evžen, který si přijde pro klíče od půdy, aby tam mohl nanosit pytle cementu. Robert se ihned nabídne, že mu pomůže, čímž získá další body u něj i Adriany. Evžen ho pak pozve na pivo, aby se mu alespoň trochu odvděčil. Robert toho okamžitě využije k získání dalších cenných informací… Co se Robert dozví? Čím si vyslouží Evženovo varování? A čím překvapí pan Pavlát Amálii?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz