Ulice 26.9.2017 - 3307. díl - Robertova hra

Adriana Pešková věří, že Robert Bláha je pro ni ten pravý a že lepšího partnera si snad ani nemohla přát. Samotný Robert jí v tom neustále šikovně utvrzuje, protože nedávno zjistil, že Adriana je pro něj velmi výhodná partie. To ale neznamená, že by byl imunní vůči jiným kráskám a že by nějak změnil svůj dosavadní styl života. Už dnes například udělá něco, co by se zamilované Adrianě ani trochu nelíbilo, něco, kvůli čemu vlastně ztroskotal její předchozí vážný vztah s Eddiem… Co by se Adriana (ne)měla dozvědět? Jakou hru to s ní Robert vlastně hraje?

Zamilovaná Adriana jen září. Myslí si, že konečně našla toho nejbáječnějšího partnera pod sluncem. Podle toho se k Robertovi i chová. Ten hned ráno zjistí, že mu nejdou jeho staré hodinky, které si zřejmě rozbil, když pomáhal Evženovi s vynášením pytlů cementu na půdu. Adrianu to mrzí, protože se to stalo tak trochu kvůli ní…

Adriana se rozhodne, že Roberta překvapí dárkem, který mu udělá určitě radost – luxusními hodinkami. Evžen jí tak drahý dárek začne hned rozmlouvat, ale dosáhne jen jediného. Pokazí Adrianě radost, kterou z dárku pro Roberta sama má… Co je pro Adrianu obrovské zklamání? Jak to dopadne s jejím dárkem? S kým Robert stráví dnešní noc? A jak skončí Amáliina první kondiční jízda?

Hložánkova pomsta

Lumíra i Světlanu mrzí, co se nyní děje na radnici. Je jim líto Tondy Hložánka, kterého Radek Mastný zesměšňuje, kudy chodí, kvůli jeho pamětem. Lumíra navíc štve, že je kvůli tomu Tonda namíchnutý i na něj. A protože to už asi horší být nemůže, Lumír se nakonec rozhodne, že Tondovi řekne celou pravdu. Tonda něco takového nečekaná ani ve snu, ale okamžitě se podle toho zařídí… Jak se chce Tonda pomstít Mastnému? Co udělá? A kvůli čemu se trápí Vendula?

Jindřin návrat z porodnice

Bedřich se s chlapy z dílny domlouvá na další práci, ale sám toho dnes moc neudělá. Ve chvíli, kdy mu Jindra zavolá, že je s Ladou konečně pouštějí z porodnice domů, pro něj není nic důležitějšího než jeho dcera. Zajede pro Jindru a Ladu do porodnice, pak Jindře pomáhá i doma. A taky si užívá každou chvilku s Ladou… Jaký nový začátek čeká Anču? Co Franta prozradí Bedřichovi? A jak si Lada zvyká doma?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz