Ulice 27.9.2017 - 3308. díl - Robertova hra

Jindra Pražáková je spolu se svou dcerou konečně doma z porodnice. Stejně jako před rokem Skyler i Jindra teď zjišťuje, jak náročné je být mámou ve chvíli, kdy miminko v jednom kuse pláče téměř čtyřiadvacet hodin denně. Na rozdíl od Skyler, jíž pomáhali Liškovi a rodiče, ale Jindra žije sama, takže se s tím pere, jak se dá. Naštěstí má oporu v Bedřichovi, tátovi malé, kterému se narozením dcery převrátil život vzhůru nohama… Jak Bedřich zvládá otcovské povinnosti? A jak mateřství proměnilo živelnou Jindru?

Anča, Jindra a vlastně i Bedřich právě prožívají nové začátky. Jindra byla včera nadšená, že ji konečně pustili i s Ladou z porodnice domů. To má ale kromě plusů i mínusy. Jindra probdí celou noc kvůli Ladě, jež je najednou téměř k neutišení. A jak se záhy ukáže, takových nocí je ještě čeká bezpočet…

Bedřich se obává, že s Ladou to bude stejné jako kdysi s Chrisem, jenž také proplakal celé noci. Franta ho trochu uklidní ujištěním, že Chrisovy problémy u miminek zas tak časté nejsou. Jenže Jindra se později vrátí od lékaře s další nepříjemnou zprávou, kterou Bedřichovi moc velkou radost neudělá... Zatímco Jindra a Bedřich mají plnou hlavu rodičovských starostí, Anča nyní jen září. Konečně má zase domov… Co je s malou Ladou? Jak si Bedřich a Jindra vedou jako rodiče? A jak se Anče bydlí v novém domově?

Ančin nový domov

Robert se hned ráno zastaví za Adrianou, aby si u ní vyžehlil včerejšek a současně zjistil, co tak naléhavého mu Adriana chce. Ta si ho z legrace okamžitě podá, aniž by tušila, jak blízko je tentokrát pravdy, co se Robertova čistého svědomí týče. Vzápětí už je ale zase všechno jinak. Robert dokonce situace využije ve svůj prospěch a k nasbírání dalších bodů… Čím si Robert získá Evžena? Proč bude lhát Peškovi do očí? Jak to dopadne s Adrianiným dárkem? A čím pana Pavláta potěší Amálie a Luboš Mareček?

Rudolfovo překvapení

Simona pomalu vyklízí salon a rozprodává vybavení. Přestože si dala několik inzerátů, žádný solidní zájemce se jí zatím nepřihlásil. Začíná jí to dělat docela těžkou hlavu, protože by se ráda co nejdříve zbavila dluhů a tuto kapitolu svého života uzavřela. Jitka jí poradí, aby dala oznámení, že salon je na prodej, také na výlohu… K čemu se Simona odhodlává? Co jí na to poví Rudolf? A čím Rudolf Simonu hodně překvapí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz