Ulice 2.10.2017 - 3311. díl - Klingon rozehrává hru

Ani ten nejzkušenější znalec povah občas neodhadne, koho má před sebou. Jak to má potom poznat člověk, jenž druhé automaticky posuzuje podle sebe a svých morálních hodnot? Luboš Mareček doteď netuší, co je Klingon vlastně zač. Ve snu by ho nenapadlo, že tenhle dobrý známý Tonyho má na svém kontě hodně pestrý kriminální rejstřík. Lubošovi stačí, že mu Klingon už párkrát pomohl, že se vyzná a že by si teď díky němu mohl i nečekaně přilepšit k důchodu. Bez jakéhokoliv stínu pochybnosti ho doporučí svému známému, jenž zajde ve své důvěřivosti ještě mnohem dál. Co se stane? Jakou hru Klingon tento týden rozehraje?

Hložánek k neúplatným

Lumír, Světlana a Alex se vrací z víkendového výletu. Nyklová jim nabízí, že příště malého pohlídá, aby si mohli odpočinout. Tonda Lumírovi přinese přihlášku k Neúplatným. Lumír nechce, aby se celá věc řešila se zbytečným humbukem. Tonda je ale z přestupu nadšený. Mastný pak v hospodě na nepřítomného Tondu nasazuje a vysmívá se mu. Lumír a Světlana se ho ale zastávají.

Klingon u Pavláta

Klingon Lubošovi slíbí provizi z prodaných věcí a chce, aby se mu nenápadně poptal po majetku u dalších důchodců. Karla se od Jirky dozvídá o sebevraždě podezřelého. Zároveň má pořád v hlavě páteční hádku s Kryštofem. Táta řekne Márovi, že zahlédl Karlu před domem, a ten se za ní hned rozjede. Dojde k usmíření a nakonec skončí v posteli.

Šíma je dyslektik

Gábina s Hynkem dostanou potvrzené, že Šíma je opravdu dyslektik, jak se předpokládalo. Hynek vyzvídá a ptá se Gábiny na Aleše, myslí si, že už spolu chodí. Gábina to pouze uvede na pravou míru a moc s ním téma neprobírá. Aleš Gábině telefonuje a domluví si s ní další rande. Gábi doufá, že mezi nimi konečně přeskočí jiskra, takový vztah by si opravdu přála. Terezu mrzí, že s ní David skoro nemluví. Později Gábina objeví inzerát o pronájmu na výloze salonu. Zeptá se na něj Simony, která ji odbyde v domnění, že ji poslal Mastný. Nakonec se ale přece jen domluví na prohlídce.

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz