Ulice 5.10.2017 - 3314. díl - Ota vyvádí

Ota Puklický se už čtvrt roku trápí kvůli rozchodu s Hedvikou. O prázdninách se pokoušel o usmíření, pak truchlil, teď pro změnu všechny emoce přenáší na plátno. Celé noci kvůli tomu nespí, navíc se při malování vyddatně posiluje alkoholem jako každý druhý umělec s rozjistřeným nitrem. Jenže Ota je zároveň i profesorem na gymnáziu, který si tímhle ponocováním koleduje o pořádný průšvih... Co Otovi vyvedou jeho studenti? A co bude poslední kapkou pro jeho spolubydlící?

Marcela si musí dát přestávku

Marcela má takový vítr z učitelky baletu, že je odhodlaná jít na její hodinu, i když ji zraněný kotník hodně bolí. Veronice tvrdí pravý opak, ale ta si o ni i tak dělá starosti. Marcelina nateklá noha se jí ani trochu nelíbí, byť ji Marcela přesvědčuje, že je už v pořádku…

Marcela se později doma rozcvičuje do školy a zdá se, že Veroničina chladivá mast na její kotník zabrala. Ale už záhy se ukáže, že zdání klame. Před ostatními Marcela dělá, jako by se nic nedělo, jenže na zraněnou nohu nemůže stále pořádně došlápnout. Přesto hodinu baletu nevynechá, což se jí hodně vymstí… Co je s Marcelou? Proč ji Maléřovi odvezou na pohotovost? A jak se Martin rozhodne ohledně práce v Loučce?

Otovy průšvihy

Božena Puklická je na Otu zase jednou pořádně naštvaná. Kolegyně jí totiž prozradila, že z něj dnes na chodbě cítila alkohol. Puklická coby ředitelka školy chce Otu okamžitě srovnat do latě, ale v kabinetě narazí jen na Terezu. Ta Otu sice kryje, ovšem i její trpělivost je u konce. Jen co se Ota objeví, hned se do něj obuje… Čím se Ota hájí? Co nečekaně utne jejich debatu? Jak chtějí Tereza a Matěj Otovi pomoct? A jaká překvapení čekají na Matěje v Coolně?

Lubošovy dobré skutky

Tony dává Lubošovi seznam věcí, které je třeba nakoupit do Coolny. Luboš toho využije a řekne si o kartu do velkoobchodu, aby nákup pořídil co nejlaciněji. Tonymu přizná, že se chystá nakoupit také pro jednoho seniora. Okamžitě rezolutně popře Tonyho hypotézu, že by za to od dotyčného seniora něco chtěl. Ovšem pravda je trochu jiná, byť si Luboš o žádnou odměnu otevřeně neřekne…. Co Luboše povzbudí k dalším dobrým skutkům? Proč by si měl dávat pozor na Klingona? A čím Mára trochu zaskočí Karlu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz