Ulice 6.10.2017 - 3315. díl - Ota vyvádí

Matěj Jordán se před pár dny seznámil s hezkou blondýnkou Luckou, která ho hned zaujala. Tajně jí podstrčil své telefonní číslo, teď spolu konečně vyrazí na první rande. To se ale nebude odvíjet podle klasického scénáře, protože začínající byznysmen Matěj není pánem svého času. A aby toho nebylo málo, narazí na někoho, kdo bude Matěje hned varovat, že si začíná zahrávat s ohněm... Jak Matěj Lucku bere? Kdo a před čím ho bude varovat?

Tereza a Matěj si začínají dělat starost o Otu, se kterým to jde z kopce. Rádi by mu nějak pomohli, protože jim rozhodně není jedno, jak se teď Ota ničí. Navíc přichází také o svůj pověstný humor a nadhled, což je i pro Matěje velký varovný signál…

Matěj ještě ráno prozradí Tereze, že má dnes rande. O koho se jedná, jí ale nepoví, i když díky Mikimu tuší, že Tereza Lucku určitě zná. Ve škole shání Otu naštvaná Puklická, tentokrát už jako jeho nadřízená. Tereza se snaží Otu opět krýt, ovšem marně. Namíchnutá Puklická si na něj došlápne, protože již překračuje všechny meze a zavání to obrovským průšvihem… Co Ota vyvedl? Co mu hrozí? A jak dopadne Matějovo a Lucčino rande? Co na ty dva poví Tereza?

Nešťastná Marcela

Filip nabízí Marcele azyl ve svém pokoji, kde bude mít větší klid než v obýváku. Marcela je za to ráda, ovšem jakmile do pokoje nakoukne Martin, který by potřeboval na počítač, ihned mu vyjde vstříc. Později Marcelu rozhodí telefonát s mámou, od které se dozví, že také onemocněla. Marcela by jí ráda pomohla, jenže kvůli zraněné noze na Moravu jet nemůže… Proč se Marcela začne sypat? Kdo jí je největší oporou?

Věrčina oslava

Šťastně zamilovaný Mára přizná Tonymu, že je odhodlaný překonat všechny překážky, jen aby zůstali s Karlou spolu. Rodičům pak Mára oznámí, že plánovanou oslavu mámina svátku zajistil na dnešní večer u Henryho. Věrce se to moc nezdá, ale Mára si ji hned udobří ujištěním, že chce, aby si to užila a o nic se nemusela starat. Na to Věrka slyší. Vzápětí ji však vykolejí Lubošova naditá peněženka… Co jí k tomu Luboš řekne? Co chystá Klingon? A jak se vyvine Věrčina oslava? Dorazí tentokrát také Karla?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz