Ulice 10.10.2017 - 3317. díl - Marcelin táta

Co se děje za zavřenými dveřmi domácností? Někdy to netuší ani rodina těch, kteří si právě procházejí peklem. Jsou věci, kterými se člověk prostě nechlubí. A život s alkoholikem je jednou z nich. Marcela Kořínková by otce nejraději úplně vymazala ze svého života. Jenže to není tak jednoduché, jak se zdá, byť ho její matka před časem z domova vyhodila. Marcele se táta znovu vrátí do života, opět se jí otevřou bolestivé rány, které ani čas zatím nedokázal zacelit. Jakými hrůzami si Marcela, její máma a malý bráška prošli? Co nešťastné Marcele oživí právě tyto vzpomínky?

Návrat Davida

Pro Terezu je to ještě ráno den jako každý jiný. Matěje pro jistotu varuje před Lucčiným tátou, se kterým má ona sama dost nepříjemné zkušenosti. Pak se snaží být oporou Otovi, jenž se stále nedokáže vyrovnat s rozchodem s Hedvikou. Ale už odpoledne se u Terezy všechno změní…

Tereza se pomalu smiřuje s tím, že o ni David zřejmě nemá zájem, když jí dokonce i přestal odepisovat na zprávy. Je to pro ni jasný signál, že David se nakonec rozhodl pro vztah s Alenou. Ale už odpoledne je všechno jinak. David se nečekaně vrátí z Rakouska o den dřív. A jeho první kroky směřují právě za Terezou… Jak to s nimi bude dál? Kde David stráví noc?

Marcelina drsná tajemství

Marcela stále nebere mámě telefon. Ráno ale konečně přizná Veronice, proč z domova tak narychlo odjela a proč nyní s mámou nekomunikuje. Doma na ni totiž čekalo obrovské překvapení v podobě otce, který se k nim vrátil. Veronice se moc nezdá, že by její sestřenice vzala svého muže zpět, jenže ta jí to sama vzápětí potvrdí. Další šok zažije Veronika později, když se jí Marcela svěří, jakým peklem si právě kvůli otci kdysi prošla… Co všechno se dělo u Marcely doma? Jak se na situaci Marcely dívají Veronika a Martin? A jak to bere Filip?

Odmítnutý Lumír

Světlana se od pondělka pohybuje na tenkém ledě. Je jí jasné, že Lumír s Alexem s ní do Skotska jet nemůžou, protože by se to okamžitě obrátilo proti nim, což jí potvrdí i Denisa. Jenže jak má Světlana Lumírův návrh zamítnout, aby kvůli tomu neměli doma dusno? Ke všemu to Světlana musí udělat co nejdříve… Jak to Lumír nakonec vezme? Kdo a čím ho pořádně vytočí? A jak Nyklová ustojí nečekané shledání s Venduliným Máriem?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz