Ulice 11.10.2017 - 3318. díl - Infarkt Alenina táty

Může být něco horšího, než se dozvědět, že váš blízký najednou bojuje o život? Přesně to se stane i Aleně Koukalové, jež na všechny působí jako suverénka, která si umí poradit v každé situaci. Jakmile jí ale zavolá máma, že táta měl infarkt, je i z Aleny uzlík nervů, jenž potřebuje oporu. V takové chvíli ji její partner David Kučera prostě nemůže nechat na holičkách, byť si svůj návrat z Rakouska představoval trochu jinak. Jak vážné to s Aleniným tátou je? A jak se právě tohle podepíše na vzájemných vztazích mezi Alenou, Davidem a Terezou, do které je David zamilovaný?

Mário a Vendula

Vendula jen kouká, jaká atmosféra panuje u Lumíra a Světlany. Takhle dusno tam už dlouho nebylo. Světlana Vendule objasní, že se včera dost pohádali. Víc to nerozebírá, i když je vidět, jak ji to mrzí…

Vendula Světlaně přizná, že večer s Pavlem, Kamilou a ostatními se jí moc nevyvedl, protože je pro ni hodně těžké koukat se na zamilovanou dvojici. Později Vendula zažije pořádný šok, když za ní přijde do pekařství Mário. Čekala by kohokoliv, jen jeho ne. Záhy se ukáže, že ji Mário nevyhledal jen tak náhodou… Proč se jí Mário vrátil do života? Co s Vendulou tohle shledání udělá? Jak dopadne Máriovo nové setkání s Lumírem? A čím Lumíra moc nepotěší Tonda?

David mezi Alenou a Terezou

David chce být s Terezou. Dřív, než s ní začne chodit, ale musí ukončit vztah s Alenou. Tereze ráno oznámí, že se s Alenou rozejde ještě dnes. Terezu tím hodně potěší, protože se zdá, že konečně budou s Davidem spolu. Přestože to mezi nimi hodně jiskří, před ostatními své city zatím tají. Davidovo předsevzetí rozejít se s Alenou však vezme za své ve chvíli, kdy se s ní opět setká… Proč David změní své rozhodnutí? Jak to vezme Tereza? A proč si Ota došlápne na Matěje kvůli Lucce?

Robertovo tajemství

Adrianě pokaždé udělá radost, když dá Robertovi nějaký dárek. Tentokrát pro něj má nádhernou rybářskou vestu, která se mu bude už zítra náramně hodit. Spolu s jejím dědou a tátou totiž vyráží na Peškovu chatu na ryby. Adriana Robertovi i poradí, čím si její blízké zaručeně získá. Přitom netuší, že Robert má svá tajemství, která by se jí ani trochu nelíbila… Co se Robert snaží utajit? Jak ho berou Pešek s Evženem? A na čem se domluví Amálie s Pavlátem?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz