Ulice 12.10.2017 - 3319. díl - Skyler do Ameriky

Jsou novinky, které někomu udělají obrovskou radost, a někoho naopak pořádně namíchnou. Takovou je i Frantova informace, že jeho partnerka Skyler odlétá kvůli skvělé pracovní příležitosti na tři měsíce do Ameriky. Tahle báječná zpráva má ale malý háček. Skyler je mámou ročního dítěte, které ji pode Frantovy mámy nyní potřebuje více než kdy jindy. Franta si myslí, že právě tohle má jednoduché řešení. Jenže jeho rodiče jsou tentokrát jiného mínění... Co Franta plánuje? A jak to vidí jeho blízcí?

První sex Matěje a Lucky

Mezi Matějem a Luckou to začíná být hodně žhavé. Opět mají rande, Matěj tentokrát pozve Lucku k sobě domů na víno. Přestože Lucka před pár dny tvrdila Viki, že nechce, aby ji měl Matěj jen do postele, je to ona, kdo dá impuls k sexu…

Matěj je Lucčin první kluk. Jejich první sex má pro ni proto úplně jiný význam než pro Matěje, kterého trochu překvapí, že Lucka je ještě panna. Začínající vztah ale neřeší jen Matěj. Tereza má zase plnou hlavu Davida. Ten jí ráno vysvětlí, co se děje a proč se nedokázal s Alenou rozejít… Co je na Terezu už moc? Jak to s ní David nyní má? A jak Matěj s Luckou?

Pešek, Evžen a Robert na rybách

Adriana se dozví úžasnou novinku. Opět ji čeká spolupráce s Karlem na jeho novém tanečním projektu, který se bude realizovat tentokrát na Madagaskaru. Adriana je štěstím bez sebe, jen má trochu obavy, co na to řekne Robert. Ten si mezitím užívá den s jejím dědou a tátou na rybách a snaží se, aby zapadl do rodiny… Čím Robert nadchne Vlastimila Peška? Co se mu hodně vymstí? A co bude Adrianě a Mikimu podezřelé na Amálii a panu Pavlátovi?

Frantova novinka

Z Bedřicha je milující táta malé Lady. Za dcerou a Jindrou denně chodí, vyčerpané Jindře pomáhá, jak jen to je možné. Dnešní večer se ale chystá strávit s Frantou, který kvůli škole zase přijíždí na pár dní z Amsterodamu do Prahy. Tentokrát ale jeho pobyt doma nebude v takové pohodě, jak si myslel. Jen co se uvidí s Ančou, dost se chytnou kvůli Skyler a jejím plánům… Co Skyler chystá? Proč to vadí Anče? A co si o tom myslí Bedřich?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz