Ulice 13.10.2017 - 3320. díl - Přistižený Robert

Čeho všeho je schopný šikovný manipulátor aby dosáhl svého? Adriana Pešková a její blízcí by asi byli hodně překvapení, kdyby věděli, co je Adrianin vysněný princ na bílém koni doopravy zač. Robert Bláha ví, jak si získat ty, které potřebuje. Přesvědčivě lže do očí, téměř každou situaci dokáže mistrně obrátit ve svůj prospěch. Podaří se mu to i tentokrát, kdy ho Adrianin otec Evžen Šmýd náhodou zaslechne, jak s někým flirtuje po telefonu? Otevře právě tahle příhoda Adrianě a jejím blízkým oči?

Na rybách pořádně zhoustne atmosféra. Evžen se chová k Robertovi najednou tak odměřeně, že to zaregistruje i Vlastimil Pešek. Evžen mu však neprozradí, čeho byl včera večer svědkem. Jen tak to ale taky nenechá. S Robertem si to záhy sám vyřídí…

Evžen si Roberta podá kvůli jeho nočnímu telefonátu. Bez obalu se ho zeptá, s kým včera večer mluvil. Roberta tím natolik zaskočí, že se v první chvíli nezmůže na odpověď. Vzápětí si vymyslí báchorku, kdo dotyčná je a jaký spolu mají vztah. Ovšem vysvětlování čeká taká Adrianu, která se rozhodla využít příležitosti, jež se jí nabízí, a Amálii. Tu pro změnu přistihnou Miki a Adriana v situaci, která se dá vykládat různě… Vybruslí Robert i z tohoto maléru? Jak si vychutná Adrianu? A jak to je s Amálií a panem Pavlátem? Má v něm Vlastimil Pešek nečekanou konkurenci?

Hádka s Ančou

Franta má doma s Bedřichem pohodu, zato s Ančou jsou nečekaně na kordy kvůli Skyler. Anče se ani trochu nelíbí, že Skyler má v plánu odletět na tři měsíce do Ameriky, byť je to skvělá pracovní příležitost. Anče to vadí kvůli ročnímu Chrisovi, jenž nyní mámu potřebuje. Franta je však neoblomný. Věří, že se o syna dokáže postarat sám. Anča si tím ale tak jistá není. Franta ji svými argumenty natolik rozčílí, že dokonce zavolá i Bedřichovi… Čím Franta namíchne Anču? Co si o tom myslí Bedřich? A na čem se dohodnou?

Podraz na Gábinu?

Gábina ukazuje Květě nové návrhy na psí oblečky. Tu ale daleko víc zajímá, jak to bude se Simoniným salonem. Gábina jí přizná, že banka jí na jeho koupi nepůjčí, takže se s vidinou vlastního salonu může rozloučit. Zatímco ji to mrzí, Radek Mastný si mne spokojeně ruce. To ale ještě netuší, co má v plánu Květa… Co Květa vymyslela? Jakou novinku má Hynek? A čím Aleš překvapí Gábinu i Šímu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz