Ulice 23.10.2017 - 3326. díl - Dojatý Miloš

Vidět úplně naměkko Miloše Knoblocha se hned tak každému nepoštěstí. Bedřich Liška a Jindra Pražáková, pyšné rodiče před šesti týdny narozené Lady, ho takhle zažijí a budou jen koukat. Milošovi samým dojetím téměř ukápne slza, když jejich malou princeznu spatří. Při pohledu na ni hořce zalituje, že s manželkou mají jen syna. A pak Bedřichovi doporučí něco, co by na jeho místě udělal asi každý druhý chlap. Něco, co ženatý Bedřich, který svou ženu Anču pořád miluje, okamžitě zamítne. Nedělá ale chybu? Jak jeho vztahy vnímá svým selským rozumem Miloš?

Naštvaný Lumír

Lumír se ráno probudí o něco dříve s jasným záměrem – užít si se Světlanou trochu manželských něžností. Jenže Světlana není jak na potvoru k probuzení, takže Lumír má nakonec smůlu…

Lumír se ale tak snadno nevzdá. Později se domluví s matkou na hlídání Lexíka přes noc a dokonce si od ní vezme i recept na její specialitu, která Světlaně hodně chutná. To všechno kvůli hezkému večeru se Světlanou, než mu odjede na týden do Skotska. Ovšem nebyl by to Lumír, aby se mu to opět nečekaně nevymklo z rukou… Co se stane? Kdo se mu postará o hodně nepříjemné překvapení? A čím si zavaří Vendula?

U Luboše Marečka přituhuje..

Pan Pavlát se pomalu vzpamatovává ze šoku z vykradeného bytu. S Amálií ještě loupež probírá, jestli náhodou nepřijdou na něco, co by mohlo pomoci k odhalení pachatele. Řeč přijde i na známého pana Marečka, který chtěl od pana Pavláta odkoupit nějaké starožitnosti. Amálie hned začne pana Pavláta nabádat, o něm pověděl i policii, přestože nevěří, že by mohl mít s krádežemi něco společného. Samotný pan Mareček už jen těžko zvládá stresy, jež mu současná situace přináší. A bohužel bude ještě hůř… Proč bude Márův táta na sesypání? Co se ani trochu nezdá Věrce? A čím u ní zaboduje Karla?

Milošova rada nad zlato

Anče se rozjela pořádná viróza. Protože žije sama, nezbude jí nic jiného než se vypravit na nákup přírodních medikamentů, aby s nemocí co nejrychleji zatočila. Na chodbě se náhodou potká s Evženem, jenž jí okamžitě nabídne pomoc. Zatímco Anča bojuje se svou nemocí, Bedřich a Jindra pečují o malou Ladu. Dnes navíc dorazí k Jindře i nečekaná návštěva… Čím Evžen překvapí Anču? Co by nikdo nečekal u Miloše? A co právě Miloš doporučí Bedřichovi?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz