Ulice 25.10.2017 - 3328. díl - Velká změna u Hložánků

Co všechno nám může takřka den ze dne změnit od základů život? V případě Simony a Rudolfa Hložánkových to je pracovní nabídka, která se prostě neodmítá. Rudolf Hložánek sice zaměstnání má, navíc ho jeho práce i hodně baví. Přesto začne uvažovat o velké změně, díky které by se mohl živit svým koníčkem. Jeho známý se totiž chystá rozšířit svou sbírku válečných veteránů, a tak potřebuje někoho, kdo se mu bude o tyto skvosty starat. Jak na to zareaguje Simona? Už tento týden si Rudolf a Simona splní své sny a začnou nový život se vším všudy. V roli Seržanta, Rudolfova známého, se objeví Janek Ledecký. Příběh Simony a Rudolfa se tentokrát natáčel také v exteriéru a vezme za srdce všechny, kteří nepřestávají doufat, že jednou bude líp.

Simona a Rudolf mají doma nebývalou pohodu. To se ovšem změní ve chvíli, kdy se Rudolf opět sejde se Seržantem. Ten se za ním totiž nevypravil jen tak. Má pro něj nabídku, která se neodmítá, ovšem s jedním malým háčkem…

Jen co se Seržant dozví, že Rudolf a Simona koupili domek nedaleko od něj, okamžitě začne spřádat plány do budoucna, ve kterých hodně počítá právě s Rudolfem. Jeho nabídka zní opravdu velmi lákavě, jenže Rudolf přesto s odpovědí zaváhá. Pokud by na ni kývl, znamenalo by to zásadní obrat nejen v jeho životě, ale také v životě Simony… Co Seržant navrhne Rudolfovi? Co všechno by to obnášelo? A jak se k tomu postaví Simona?

Alenin boj o Davida

Matěj má opět honičku od brzkého rána. Ještě než vystřelí z bytu, požádá Terezu, aby se mu postarala o Lucku, která u něj byla přes noc. Tereza to vezme naprosto v pohodě, zato pro Lucku to je dost nezvyk, protože Terezu stále vnímá hlavně jako svoji učitelku. Tereza ji ale rychle vyvede z rozpaků ujištěním, že doma ji bere jako Matějovu holku. Nabídne jí společnou snídani, kterou Lucka ráda přijme. Její a Otův doprovod do školy však odmítne s výmluvou, že potřebuje jít o něco dříve… Čím pak Ota hodně překvapí Terezu? Jak Alena zabojuje o Davida? A jak dopadne Matějovo seznámení s Lucčinými spolužáky?

Kdo je Vendulin nový kluk?

Lumír se už nemůže dočkat zítřka, kdy mají se Světlanou svůj první čtvrtek, jenž si vyznačil do kalendáře s velkým rudým vykřičníkem. Konečně si totiž užije se svou ženou trochu manželských něžností. Se Světlanou Lumír ráno probírá ještě jednu, pro něj stejně důležitou věc – Vendulina kluka. Světlana mu totiž včera nasadila pořádného brouka do hlavy spekulací, že by mohlo jít o Mária, který za ní nedávno přijel. Pro Lumíra je ale právě tohle dost děsivá představa… Co se Lumír dozví od Pavla? Co mu k tomu řekne samotná Vendula? Čím Vendulu namíchne Nyklová? A jak Lumír přijme novinku Tondy Hložánka?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz