Ulice 26.10.2017 - 3329. díl - Posun u Davida a Terezy?

Měsíční stáž v zahraničí Davidovi pomohla nejen s dokončením učebnice, ale i uvědoměním si, co vlastně chce a koho doopravdy miluje. Díky tomu ho čeká nejen hodně nepříjemný krok, jenž by rád učinil co nejdříve, ale i velice příjemné chvilky s tou, která je pro něj ta pravá - s Terezou Jordánovou. Má to však jeden háček. Před ostatními chtějí tuhle novinku zatím tajit, což ovšem přináší i spoustu humorných situací... Jak Davidovo rozhodnutí přijme Alena, která si s ním plánuje společnou budoucnost? A jaké prekérní okamžiky zažije zamilovaný páreček David a Tereza?

Balení Rudolfa a Simony

Rudolf stále nemůže uvěřit, že je se Simonou čekají tak obrovské změny. Ráno se ještě pro jistotu Simony zeptá, jestli si to přeci jen nerozmyslela. Ta ho ujistí, že v žádném případě. Chce, aby si Rudolf splnil svůj sen se vším všudy…

Simona a Rudolf se dopoledne pustí do velkého balení, aby mohl Rudolf co nejdříve začít žít v jejich domku. Vyruší je Tonda, jenž se přijde pochlubit velkou novinou. Tentokrát ho však Rudolf trumfne, protože jeho zprávy jsou mnohem větší pecky. Koukat bude vzápětí i Pepan, který takový obrat taky nečeká… Jak na novinku Simony a Rudolfa zareaguje pan Pešek? Jakou bojovku si Simona a Rudolf vymyslí v domku? A co nakonec Simona přizná?

Tajnosti Terezy a Davida

Tereza a David zažijí první společné sladké probuzení, které se neobejde bez ranních něžností. To se jim později docela vymstí, protože znovu usnou v objetí a málem zaspí do školy. O budíček se jim nečekaně postará někdo, kdo o nich nemá ani páru. Během dne už bude muset David s pravdou ven, protože jeho chování začne být více než podezřelé… Co všechno a komu nakonec David přizná? Co si o vztahu Lucky a Matěje myslí Viki? A čím Matěj Lucku překvapí?

Květa si začíná jít za svým

Radek Mastný se zajímá, jak je na tom Gábina se svým salonem. Ta mu přizná, že momentálně shání peníze na rozjezd. Zároveň se chystá do menší rekonstrukce, aby byl salon podle jejích představ. Táta jí raději připomene svou zítřejší narozeninovou oslavu, na kterou při té příležitosti pozve také Aleše. Gábina mu slíbí, že se Šímou určitě přijde, byť na jeho narozeniny v tom šrumci úplně zapomněla… Jak si Gábina svůj salon představuje? Jak na to zareaguje Květa? Co Květa chystá? A čím Gábina moc nepotěší Aleše?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz