Ulice 30.10.2017 - 3331. díl - Květa přitvrzuje

Podnikatelka Květa Vavrušková už několikrát předvedla, že umí mít pořádně ostré lokty, když jí o něco jde. A tentokrát jí jde opravdu o hodně – o lukrativní místo v Ulici v prostorách salonu. Jenže právě kvůli tomu se to nečekaně vyostří mezi ní a Radkem Mastným, kterému svou tvrdohlavostí hodně zavaří… Co Květa svému partnerovi provede? A jaká bude jeho reakce?

Robert podvádí Adrianu v její posteli

Robert si s věrností hlavu příliš neláme, i když se nastěhoval do Adrianiny garsonky. Hned ráno si domluví rande s rusovlasou Ájou, se kterou Adrianu podvádí už několik týdnů. S jedním však nepočítá – že bude v Peškově domě pod dozorem. Tuhle nepříjemnost ale začne okamžitě řešit…

Roberta hodně překvapí Amálie, která mu ráno donese čerstvé koláče ke snídani. Amálie přizná, že tím plní slib Adrianě, jež si dělá o Roberta starost. Takovéhle ranní přepadovky se však Robertovi ani trochu nehodí do krámu, a tak udělá všechno možné, jen aby si to Amálie příště rozmyslela… Jak dopadne Robertovo rande s Ájou? Co by Adriana nevydýchala? A čím Vlastimil Pešek překvapí Amálii?

Ťafky pro Květu

Aleš je Gábině velkou oporou zvláště nyní, když je ona sama na kordy s tátou a Květou. Gábina s otcem nekomunikuje od páteční nepovedené oslavy, kdy na ni Květa vyrukovala se svou nabídkou. Ani víkend Gábině nestačil na to, aby si promyslela, jak dál. Zajde se proto poradit s Veronikou, která má na situaci se salonem jasný názor. Pokud Květa nemá přímo ve smlouvě, že jí Gábina musí prostor v salonu přenechat, má smůlu… Jak se Gábina nakonec rozhodne? Čím ji chce Květa zastrašit? A proč rupnou nervy Mastnému a Květu pošle do háje?

Ben je znovu na scéně

Filip si ve škole domlouvá s Martinou program na odpoledne a zítřek. Vyruší je nečekaně Ben, který se ve škole objeví, i když už chodí na jiný gympl. Samozřejmě mu to nedá a začne žárlivého Filipa trochu provokovat. Martina se s Benem baví normálně, zato Filip na něj začíná být opět alergický… Co Filip nevydýchá? S čím se Filipovi svěří Marcela? A jaký podraz ušije na Martina jeho parťák z Loučky?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz