Ulice 31.10.2017 - 3332. díl - Prozrazený Robertův románek

Robert Bláha chodí už nějakou dobu s Adrianou, ale o věrnosti u něj nemůže být řeč. Přestože se před Adrianou tváří jako milující partner, užívá si i s jinými, například s hezkou rusovláskou Ájou. A rozhodně se tím nijak zvlášť netají. Tentokrát ale nečekaně narazí. Přímo při záletech ho totiž nachytá někdo, kdo si to s ním hned pěkně zostra vyřídí… Kdo odhalí jeho románek? A co všechno to odstartuje?

Robertova drzost nezná mezí. Zatímco je Ája ráno v koupelně, Robert si telefonuje s Adrianou a tvrdí jí, jak moc mu chybí. Pak se zase věnuje Áje, jako by se nechumelilo. Zamilovaná Ája mu ale tentokrát nechtěně docela zkomplikuje život…

Áju nejprve napadne, že by na Roberta počkala v garsonce do odpoledne, aby si spolu ještě trochu užili. Tohle Robert z pochopitelných důvodů hned zamítne a pokusí se Áju co nejrychleji vyexpedovat z Adrianina bytu a pokud možno i Prahy. Shodou náhod ho ale s Ájou nachytá Evžen, jemuž jeden pohled stačí, aby pochopil, kolik uhodilo… Co mu k tomu poví Robert? Čeho se Evžen obává? A co dnes pořádně namíchne Vlastimila Peška?

Zrušené rande

Martin má pro Filipa hned po ránu skvělou zprávu. Slíbí mu, že pokud budou peníze, koupí mu k Vánocům nový počítač, zatímco on si vezme jeho starý, aby se o něj v jednom kuse nepřetahovali. Vzápětí ale Filipova nálada klesne zase na bod mrazu. Martina mu totiž napíše, že dnes nejde do školy, protože jí není dobře. Zruší také společné odpoledne, na které se Filip už hodně těšil. Později se ale ukáže, že Martině zas tak zle není… Proč se Martina sejde tajně s Benem? Jak se o tom dozví Filip? A jaké peklo zažívá Marcela internátu?

Dva zamilovaní spiklenci

Ota má dosud v živé paměti, jak mizerně mu bylo, když dostal kopačky od Hedviky. Proto se teď snaží být oporou Davidovi, jenž je čerstvě po rozchodu s Alenou. Jedno je ale Otovi už vážně divné. Jak je možné, že je David tak v pohodě? David mu pravou příčinu samozřejmě neprozradí. S Terezou si potajmu užívá každou chvilku… Kdo všechno o těch dvou ví? Co je nápadné Kalinovi? Jak je na tom David se svou učebnicí? A jak o sobě dá vědět Alena?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz