Ulice 1.11.2017 - 3333. díl - Konflikt Matěje a Webera

Když si Matěj Jordán začínal s Luckou Weberovou, jeho sestra Tereza ho varovala před Lucčiným tátou, který je pořádný rapl. Vzteklé výbuchy a agresivní jednání u něj není nic neobvyklého, což Tereza zažila na vlastní kůži. Sama s ním má totiž nejednu nepříjemnou zkušenost ze školy, protože Lucku učí a byla i třídní učitelkou jejího bráchy Richarda. Matěj na varování moc nedbal, teď ale zjistí, že Tereza opravdu nemluvila do větru… Co se stane? Proč dojde i na facky?

Lucka si doma vymýšlí všechno možné, jen aby mohla být s Matějem a před rodiči to utajit. Z tátovy reakce má oprávněné obavy. Dovede si představit, jak by zuřil, kdyby jí na to přišel. A právě to se bohužel stane…

Lucce je sice už osmnáct, ale doma má stále hodně přísný režim. Rodiče ji od bráchovy tragické smrti dost hlídají a chtějí mít přehled o každém jejím kroku. Jenže Lucka jim pro jistotu pravdu neříká, aby se vyhnula zbytečným scénám a zákazům. Raději si domluví alibi, ale tentokrát jí konspirace nevyjde. Běsnící otec si to s ní navíc zajde okamžitě vyřídit přímo k Matějovi… Jak se Lucky zastane Matěj? Jak Aleně dojde, co vězí za kopačkami od Davida? A proč docela zatrne Tereze?

Věrčin podvod

Mezi Márou a Karlou to stále pořádně jiskří. Jak jen můžou, užívají si společné chvilky. Tentokrát je ale nečekaně vyruší Brunův telefonát, kterému se stala jedna velká nepříjemnost. Karla to začne okamžitě řešit, bohužel trochu jinak, než jak by si Bruno představoval… Co se stane? A proč začne Věrka podvádět kvůli Lubošovi?

Filip žárlí

Filip si nemůže pomoct. Žárlí kvůli Benovi, cítí se najednou na vedlejší koleji. Jenže scény jsou to poslední, o co Martina ve vztahu stojí. Podle toho se k Filipovi i chová, což mu na náladě samozřejmě nepřidá. O moc lépe na tom není ani Martin, kterého pro změnu znovu namíchne parťák z Loučky. Pak už stačí opravdu málo, aby jim oběma povolily nervy… Co Filipa hodně naštve? Jak to teď má s Martinou? A co Veroniku šokuje na Marcelině intru?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz