Ulice 6.11.2017 - 3336. díl - Zlom u Aleše a Gábiny

Co je ve vztahu nejdůležitější? Právě na to nečekaně narazí Gábina a Aleš, kteří si procházejí těžkou zkouškou. Milují se, chtějí být spolu, přesto se začínají trochu míjet. Aleš má o vztahu svou jasnou představu, která se bohužel rozchází s realitou. Jako by Gábina o vážný vztah snad ani nestála, byť Aleše opakovaně ujišťuje o pravém opaku. Kde je problém? Zamilovaný a zásadový Aleš chce mnohem víc, než mu Gábina nyní může nabídnout… Jak si to Aleš představuje? A v čem všem bude pro Gábinu tento týden zlomový?

Gábina je v jednom kole. Od brzkého rána se stěhuje do nového domova, který bude být v bytě Digi. Jirka Herman je rád, že Digi konečně sehnala nájemníka, se kterým nebudou žádné problémy, byť Gábina rovnou varuje, že s placením nájemného to u ní bude složitější…

Gábina rozhodně nechce Digi zneužívat, a tak si nechá připravit nájemní smlouvu, aby bylo vše černé na bílém. Se stěhováním pomáhá Gábině také Aleš, přestože by se dusno mezi nimi dalo krájet. Jakmile Aleš spatří Jirku, napětí se ještě zvětší. Až když Gábina Jirku představí, Aleš se trochu uklidní… Co Aleš Gábině vyčte? A čeho se Gábina obává?

Vendulino přiznání

Lumír hned ráno oznámí Vendule, že se Gábina odstěhovala, takže byt po ní je volný. Vendulu to docela zaskočí, protože takovou rychlost nečekala. I když by se jí tím vyřešila složitá situace, ve které se nyní ocitla, Vendula se do garsonky odmítne nastěhovat. Nechce, aby se na ni lidi dívali skrz prsty jako na tu, která připravila matku s dítětem o střechu nad hlavou… Co jí na to poví Lumír? Co Nyklová? Čím na Vendulu zapůsobí Pavel? A co na sebe Vendula prozradí?

Komplikace u Franty

Jardovi a Bedřichovi se v podnikání opravdu daří. Jarda dostane další zajímavou nabídku od německého klienta, která ho hned zaujme. Rád by ji co nejdříve probral s Bedřichem, aby se společně připravili na případné jednání s klientem, jenže Bedřich musí za Jindrou. Na práci se ale nevykašle, protože ani on si nechce nechat ujít další skvělou zakázku… Jakou zakázku Jarda s Bedřichem řeší? Co to obnáší? A jaké nečekané komplikace zaskočí Frantu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz