Ulice 10.11.2017 - 3340. díl - Klingon a Chosé vyhrožují Marečkovi

Čeho všeho jsou schopni zkušení recidivisté? To už brzy zjistí i Luboše Mareček, jenž se před pár týdny nevědomky namočil do vyloupení několika bytů. Nalítl na lep zločincům, teď neví, jak z toho ven. Jít se přiznat na policii? Řešení by to bylo, ovšem za hodně vysokou cenu. Klingon a Chosé nikdy nevyhrožují jen tak do větru, zvláště když mají někoho v hrsti tak jako pana Marečka… Proč si Luboš začne dělat obavy o své blízké? Kdo a proč nakonec skončí v nemocnici?

Franta potřebuje pomoc

Franta zavolá dopoledne SOS Anče a Zuzaně. Už mu je jasné, že péči o malého a zároveň i přípravy do školy sám nezvládne. Na učení mu totiž moc času nezbývá, protože Chris si říká o pozornost pomalu celý den…

Anča Frantu ujistí, že mu s malým pomůžou, a vybídne ho, aby s ním přijel co nejdříve. Se Zuzanou se pak okamžitě začnou domlouvat, jak to s hlídáním Chrise provedou, aby Frantovi co nejvíce ulevily. K plánování později přizvou i Bedřicha, u kterého budou Franta a Chris bydlet. Díky tomu Bedřich zjistí něco, co mu moc velkou radost neudělá… Jak Anča ustojí další setkání s Bedřichem? Čím ji potěší Evžen? A s čím se Anča svěří Zuzaně?

Luboš v úzkých

Luboš má z Chosého a Klingona pořádně nahnáno. V hospodě se sice od Šárky dozví pár informací, jež by se recidivistům náramně hodily, ale pak se rozhodne svou situaci řešit jinak. Zajde za Márou a svěří se mu, v jakém maléru ocitl… Co všechno Luboš přizná? Proč se začne strachovat o rodinu?

Drsný rozchod

Filip se do Martiny pustí kvůli rozchodu hned, jak se objeví ve škole. Martina mu potvrdí, že je mezi nimi konec, víc to s ním ale rozebírat nehodlá. Naštvaný a zhrzený Filip ji vzápětí zaskočí požadavkem, aby mu vrátila Snypa. To Martina samozřejmě odmítne, protože Snyp je u ní už přes rok. Jenže Filip si trvá na svém… Co Filip provede? Jak se k tomu postaví Maléřovi? A čím Martin potěší Jardu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz