Ulice 13.11.2017 - 3341. díl - Bedřich žárlí na Anču

Bedřich je moc rád, že má krásnou dceru, jenže šťastný není. Hodně mu chybí manželka Anča, kterou stále miluje a která od něj odešla právě kvůli jeho nemanželskému dítěti. Teď navíc Bedřich zjišťuje, že se kolem Anči až podezřele často motá nový chlap - Evžen Šmýd. Dnes ty dva Bedřich zastihne v situaci, jež ho jen utvrdí v tom, že Anča a Evžen spolu něco mají. Co Bedřichovi způsobí bezesnou noc? A co všechno se mu podaří o Anče a Evženovi zjistit?

Ztracený Snyp

Martina se snaží od rána dovolat Filipovi, ale ten to naprosto ignoruje a telefon jí schválně nebere. Marcele jeho trucování už leze krkem, protože jí je líto jak nešťastné Martiny, tak i Snypa, jenž je nyní bůhvíkde…

Zhrzený Filip se hájí, že Snyp je jeho pes. O tom, že by ho Martině vrátil, nechce ani slyšet, i když si na něj kvůli tomu došlápnou už i rodiče. Efekt je ale opačný. Filip se jen ještě víc zatvrdí. Zanedlouho se však on sám začne klepat strachy právě kvůli Snypovi… Co se stane? Co všechno nakonec Filip přizná? A jaký bude Martinův návrat do dílny?

Hynek vs. Aleš

Hynek potěší Šímu zprávou, že ho dnes vyzvedne ze školy. Šíma začne okamžitě plánovat, co všechno tátovi ukáže v novém domově, čímž pobaví Gábinu. Než Hynek vyrazí ke škole, staví se ještě za Gábinou, aby se jí omluvil, že nepřišel na slavnostní otevření jejího salonu. Zároveň se s ní hned domluví, že si k sobě vezme Šímu nejen zítra, ale také na celý víkend. Gábina mu vyjde vstříc, i když tuší, že se to neobejde bez problémů… Co budou pro Hynka docela hořké pilulky? Jak dopadne Hynkovo nečekané setkání s Alešem u Gábiny? Který z nich tam najednou bude navíc?

Bedřich žárlí

Bedřicha i Anču potěší příjezd Franty a malého Chrise. Anča se hned odpoledne ujme vnoučkova hlídání a zajde se jím pochlubit do pekařství. S malým okamžitě pookřeje, byť jí dá docela zabrat. Až do večera s ním ale nezůstane. Frantovi se později omluví, že musí odejít dřív, protože ještě něco má… Proč začne na Anču žárlit Bedřich? Co na něj bude už moc? A co hodně překvapí i Frantu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz