Ulice 14.11.2017 - 3342. díl - Hynek žárlí na Aleše

Hynek nedá na svého syna Šimona dopustit, i když s jeho mámou Gábinou už pár let nežije a nedávno se mu narodil druhý syn. Pro Šímu je však stále táta, záleží mu na něm, snaží se s ním být, jak jen to je možné. Jenže v novém partnerovi Gábiny má nečekanou konkurenci. Aleš zdárně supluje jeho otcovskou roli na všech frontách. S tím se Hynek samozřejmě nehodlá smířit, a tak vyrazí do otcovského souboje. S jakým výsledkem? A jak se k tomu postaví Gábina?

Franta se ptá na Evžena

Bedřicha by hodně zajímalo, jak to má Anča s Evženem, jestli s ním chodí. Tohle by rád věděl i Franta, který se chystá, že se na to Anči zeptá. Bedřichovi slíbí, že to udělá hodně nenápadně, aby Anča neměla nejmenší podezření, odkud vítr vane…

Ještě před Frantou se začne Anči nečekaně vyptávat na Evžena Zuzana, kterou zaujme množné číslo v Ančině vyprávění o zahrádce. Anča Zuzaně přizná, že jí včera Evžen pomohl se zasazením třešně. Zároveň Zuzanu ujistí, že s ním ale nic nemá. Jenže Zuzana si při pohledu na ni stejně pomyslí své. Bedřicha později rozhodí nečekané setkání s Evženem, ke kterému dojde díky Vlastimilu Peškovi… Jak to oba dva ustojí? Proč Anče povolí nervy? A jak dopadne její neplánované setkání s Bedřichem?

Hynkův boj

Gábina docela namíchne tátu, když mu oznámí, že dnes a o víkendu bude mít Šímu Hynek. Mastný si to vezme hned osobně a bude za tím vidět Gábininu pomstu za Květin podraz. Gábina ho ubezpečí, že takhle to doopravdy není, avšak Mastný si to nenechá vymluvit. Argument, že Hynek má přednost, protože je Šímův táta, Mastný nevezme. Navíc se postará o to, aby se Gábině vše vrátilo jako bumerang… Co Mastný udělá? Jak chce Gábinu podrazit Květa? A čím Gábinu překvapí Hynek a Aleš?

Chosé na výzvědách

Vynervovanému Lubošovi je čím dál hůř. K Amálii si zajde pro slíbený sirup na vředy, pak se chtě nechtě vypraví na schůzku s Chosém. Ten ho ani trochu nešetří. Aby z Luboše dostal všechny informace, které potřebuje, utvrdí ho v tom, že Věrčina nehoda nebyla náhoda a že příště by to mohlo dopadnout mnohem hůř… Co všechno se Chosé dozví? A co mu prozradí Věrka?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz