Ulice 16.11.2017 - 3344. díl - Policejní zátah v penzionu Květa

Ulice je sice hodně klidné místo, ale i tady musí občas zasahovat policie, což je pro všechny starousedlíky velká událost. Také tentokrát se bude informační kancelář Ulice Vilma Nyklová snažit zjistit, co se děje, protože roj policistů včele se dvěma vyšetřovateli se bude motat v těsné blízkosti – kolem hospody a penzionu Květa. Na mrtvici bude nejen personál, ale i samotná majitelka, která se hned následujícího dne ocitne i na policejní vyšetřovně… Co se stane v hospodě? A proč to pořádně zamává i s Věrkou Marečkovou a Šárkou?

Chosé a Klingon seberou v Květině penzionu a hospodě vše, co mohou. Přesto s výsledkem této své akce nejsou moc spokojení, protože jejich očekávání se příliš nevyplní. I když měli vše dokonale zmapované a naplánované, jednu věc podcenili…

Věrka a Šárka zažijí pořádný šok, když ráno přijdou do práce. Hned jak vejdou do lokálu, zjistí, že tu v noci řádili zloději. Ve Věrce by se v tu chvíli pomalu krve nedořezal, protože právě ona měla Květin podnik na starost. O něco později je z vykradeného podniku na mrtvici i Květa. Ale jak je u ní zvykem, ani tentokrát není vše tak, jak se na první pohled zdá… Co všechno zmizí? Na koho padne podezření? A proč se nakonec Věrka úplně sesype?

Podezření Nyklové

Vendulu vzbudí v noci Mário, který se jí najednou dobývá do bytu. Přizná se, že byl na chvíli posedět v nedalekém nonstopu, čímž Vendule moc velkou radost neudělá. Okamžitě ho začne tišit, aby nevzbudil celý barák a aby se o jeho nečekané návštěvě nikdo nedozvěděl. Jenže Máriovu přítomnost stejně dlouho neutají… Proč na Vendulu a Mária vlítne Pavel s Lumírem? Co všechno se provalí? A co je hodně podezřelé Nyklové?

Havárka u Roberta

Roberta namíchne telefonát od správce domu, ve kterém bydlí. Dozví se totiž, že má vytopený byt. Robert začne malér okamžitě řešit. Uvolní se z práce a odjede domů, aby zjistil, co se stalo a jak velké jsou škody… Jak zlé to u Roberta je? Co se u něj doma vlastně stalo? A jaká opatření se chystá udělat Vlastimil Pešek v domě kvůli zlodějům?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz