Ulice 23.11.2017 - 3349. díl - Útok v Ulici

Tato noc je přesně tou, kdy má člověk neklidné spaní, kdy něco visí ve vzduchu a je jen otázkou času, než dojde k neštěstí. Pak už stač opravdu málo, aby se člověk ocitl v ohrožení života tam, kde se cítí nejbezpečněji, u sebe doma. Noční můry se najednou stanou realitou, v Ulici dojde k útoku, z něhož mrazí, a to jen proto, že oběť nechtěně překazí plány někomu, kdo za žádnou cenu nechce skončit v base… Záchranka, policie, vyšetřování, strach o blízké… Jak se tohle podepíše na životech obyvatel Ulice? A komu půjde o život?

Klingon a Chosé v noci počkají, až je vzduch čistý, a pak se vloupají do pekařství. Šramot však upoutá Vendulu, jež se náhodou probudí. Pro jistotu se zajde podívat, jestli je všechno v pořádku. A právě to je osudová chyba…

Zpočátku se zdá, že Vendula nic podezřelého neobjeví. Jenže v provozovně si všimne něčeho, co se jí zdá docela divné. Pak bohužel nakoukne i do kanceláře, kde jsou zašití Chosé a Klingon. Zatímco Klingon se krčí pod stolem, Chosé na Vendulu vzápětí zákeřně zaútočí… Jaké následky bude tento útok mít? Co se Nyklovi dozví od policie? Čeho budou litovat?

Filipovo zranění

Filip v noci nemůže spát, protože ho zraněná ruka bolí čím dál víc. Chladí si ji proto proudem studené vody v koupelně, což probudí Veroniku. Ta se mu hned snaží pomoci a aspoň trochu ulevit od bolesti. Zároveň ho nabádá, aby si ráno zajel do nemocnice na vyšetření. Filip to nakonec udělá, i když se ještě v noci snaží sám sebe přesvědčit, že do rána bude ruka v pohodě. Zranění je ale vážnější, než by čekal… Jak to Filip vysvětlí? Co ho hodně raní? A jak si to s ním vyřídí rodiče?

Ančino přiznání

Jen co se Bedřich dozví o loupežném přepadení v pekařství, hned volá Anče, o kterou si dělá stále starosti, i když už nejsou spolu. Anča ho ujistí, že je v pořádku. Krizovou situaci zvládá nad očekávání skvěle, přestože se před pár měsíci psychicky zhroutila… K čemu se pak Anča přizná Zuzaně? A čím Anča zaskočí Luboše Marečka?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz