Ulice 24.11.2017 - 3350. díl - Jak to mají Bendřich a Anča?

Bedřich Liška nechtěl před rokem o malém dítěti ani slyšet, protože se na péči o ně již necítil. Osud to ale zařídil jinak. Teď je Bedřich nejen dědou ročního Chrise, ale i tátou dvouměsíční Lady, takže to má stereo. Jeho osmnáctiletý syn Franta, jenž má s péčí o mimino bohaté zkušenosti, mu nyní dává cenné rady, jak na mrňata zvládnout. Bedřich navíc díky Chrisovi poznává, na co všechno se u Lady připravit. O tom, že to nebude žádný med, se přesvědčí už dnes… Co Bedřicha překvapí? Čím pobaví Frantu? A jak to spolu nyní mají Bedřich a Anča, která od něj odešla právě kvůli jeho nemanželskému dítěti?

Přiznání Luboše Marečka

Provinilý Luboš Mareček zajde hned ráno do pekařství, aby se zeptal, jak je na tom napadená Vendula. Trochu se mu uleví, když mu Nyklová oznámí, že Vendula se má v rámci možností dobře. Tím ale muka Márova táty zdaleka nekončí…

Luboš Mareček neví, jak dál, a tak zavolá Karle, aby jí konečně přiznal celou pravdu. Jít na policii se neodváží, protože má strach, že by Chosé a Klingon splnili své výhrůžky a ublížili jeho rodině. Na Karlu to však neplatí… Skončí Márův otec ve vězení? Co všechno mu hrozí? A kdo se dnes ještě dozví celou pravdu?

Vendulin návrat

Nyklovi stále řeší Vendulino přepadení a vyloupení pekařství. Vilma Nyklová si nepřestává vyčítat, že se to všechno stalo kvůli ní. Oporou jim je Pavel Pelc, jenž má o Vendulu stejnou starost jako oni. Zajede pro do nemocnice, je s ní při návratu do pekařství i domů, kde na ni čeká jedno velké překvapení… Co Vendulu vyděsí? Jak zvládne návrat na místo činu? Jak na tom je zdravotně a jak psychicky?

Plány na koncert

Ondra má pro Bedřicha a Matouše velkou novinu. Za pár dní se koná benefiční koncert ve prospěch jejich známého bubeníka, jenž přišel o ruku. Všichni chtějí na koncert vyrazit, ale Bedřich vzápětí změní názor kvůli Jindře. Aby mohla na koncert jít i ona, nabídne se, že pohlídá malou… Jak se nakonec domluví? Co plánuje Franta? A co potěší Anču?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz