Ulice 27.11.2017 - 3351. díl - Bedřich a Jindra?

Anče a Bedřichovi se manželství sice rozpadlo, to ale neznamená, že by jim na sobě už nezáleželo. Ani jednomu z nich není ten druhý lhostejný, byť se snaží zařídit si životy po svém a jít dál. Jenže vzájemné vazby jsou mnohem silnější, než by Anča i Bedřich čekali. Anču dnes bolestně zaskočí zjištění, že v Bedřichově životě zřejmě došlo k posunu, kvůli kterému ho neodvratně ztrácí… Co se Anča dozví? Co s ní hodně zamává?

Lubošovo přiznání Věrce

Luboš Mareček se od rána nervuje kvůli svému přiznání Věrce, které ho čeká, jen co se ona vrátí z Kostelce. Mára i Karla Luboše povzbuzují, Karla pro něj má navíc i dobré zprávy. Podaří se jí sehnat skvělého advokáta, od kolegů se ještě dozví, že zatkli jednoho ze zlodějů…

Luboše zpráva, že policie chytila Klingona, moc nepotěší. Naopak začne mít ještě víc nahnáno z Chosého, který je stále na svobodě a který mu už několikrát vyhrožoval. Mára se snaží být zničenému otci oporou celý den, i v okamžiku, kdy konečně dojde k přiznání Věrce… Jak Věrka zareaguje? Co je pro ni nejhorší? A jak o sobě dá opět vědět Chosé?

Mário kápne božskou

Vilmu Nyklovou rozčílí článek v bulváru, ve kterém Mastný využije Vendulina přepadení proti Světlaně. Článek rozhodí také Vendulu, která přepadení zatím úspěšně tajila před svou mámou. Vzápětí ale dostane Vendula naloženo ještě víc. Policie ji totiž požádá o identifikaci jednoho ze zlodějů, kterého se jim podařilo zatknout… Proč se Vendula po identifikaci sesype? Co praskne na Mária? Proč je podezřelý Nyklové?

Poslední kapka pro Anču

Anča se od rána těší na schůzku s Evženem, i když Zuzaně tvrdí, že o nic nejde. Zuzana jí rande přeje, ovšem osud se opět spikne proti Anče. Franta ji odpoledne požádá, zda by nemohla pohlídat Chrise i večer, protože on by rád zašel se spolužáky na koncert. Bedřichovi si říct nemůže, neboť ten už hlídá Ladu. A Zuzana s Maxem jak na potvoru dnes odpoledne a večer malují… Jak vezme zrušenou schůzku Evžen? Co je pro Anču poslední kapkou? A čím překvapí Jindra Bedřicha?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz