Ulice 1.12.2017 - 3355. díl -

Přiznání Marečka Pavlátovi

Zatímco Adriana si opět lítá na svém růžovém obláčku, jejího dědu a Amálii překvapí nečekaná návštěva. Zastaví se u nich Luboš Mareček s prosbou, aby s ním Amálie zajela za Pavlátem. Sám si tam totiž netroufá…

Luboš Mareček nakonec přizná i Peškovým, jak to bylo s loupežemi v Ulici, u Pavláta a jeho známých. Amálii i Vlastimila Peška to docela šokuje, ale nezavrhnou ho. Amálie s ním poté zajede za panem Pavlátem, aby také jemu mohl říct konečně celou pravdu… Jak na přiznání Márova otce zareaguje pan Pavlát? Čím Pavlát hodně překvapí Amálii? A co Adriana navrhne Robertovi?

Vendula a Mário

Vendula si okamžitě po probuzení uvědomí, co se stalo večer. Na rozdíl od Mária z toho žádnou velkou radost nemá a rozhodně si to nechce hned ani později zopakovat. Máriova poznámka, že ho jen zneužila, ji rozpálí do běla a pěkně od plic mu řekne, co si o něm myslí. Jeho reakce jí ovšem vezme vítr z plachet. Vzápětí ji uvede do rozpaků i Pavlova poklona… Co jí Pavel poví? Čím Lumír povzbudí Mária? A jak to spolu nyní Mário a Vendula doopravdy mají?

Alešova nečekaná reakce

Miki řeší s Gábinou její web i pozvánku na happening, který chystá. Nabídne jí, že jí tuhle akci také nafotí. Gábina je za to ráda, protože pro ni to znamená o starost méně. Mikimu je za jeho pomoc vděčná. Aleše však Mikiho přítomnost v salonu docela zaskočí, zvláště když za Gábinu vyřizuje i její telefonáty… Co se Alešovi nezdá? Čím Aleš rozhodí Gábinu? A co prozradí Mastný Květě?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz