Ulice 4.12.2017 - 3356. díl - Adrianin další krok

Zamilovaná Adriana si je jistá, že Robert je ten pravý. Ráda by vztah posunula opět o krůček dál, a tak se rozhodne k poměrně radikálním změnám, jež se dotknou nejen jejích blízkých. Opráší máminy velké plány, z nichž nakonec sešlo, sejde se s tátou, aby ho požádala o pomoc, a poprvé otevřeně přizná, co má v úmyslu. Jenže právě tohle je to poslední, v čem by ji táta a děda byli ochotni podpořit... Co to udělá se vzájemnými vztahy v rodině? Co vlastně Adriana chystá? A čeho se začne obávat její děda Vlastimil Pešek?

Amálii i Vlastimila Peška hodně překvapí dárek, který Amálii pošle pan Pavlát. Vlastimil Pešek by si to s ním nejraději hned vyřídil, ale Amálie ho požádá, aby to nechal na ní. Trable s Pavlátem jsou však jen slabým odvarem toho, co Vlastimila Peška čeká s Adrianou…

Zatímco Amálie řeší s panem Pavlátem jeho dárek, Adriana se pochlubí tátovi s plány do budoucna, jež se týkají nejen jí samotné a Roberta, ale také jejích blízkých, byť si právě tohle nechce připustit. Evžen už má Roberta prokouknutého, a tak okamžitě pozná, odkud vítr vane, a snaží se Adrianě otevřít oči… S jakým výsledkem? Proč a jak do jejich sporu zasáhne Vlastimil Pešek? A čím Amálii rozhodí Ladislav Pavlát?

Past na Chosého

Mára by byl rád, kdyby si rodiče mezi sebou vše vyříkali a konečně se usmířili. Přijde mu na hlavu postavené, že táta třeba vůbec netuší, kdy se máma vrátí z Kostelce. Zatvrzelá Věrka se však s manželem nebaví a nehodlá na tom nic měnit. Luboš ale neřeší jen problémy s Věrkou. Opět se mu ozve Chosé, který se s ním chce sejít kvůli policejnímu vyšetřování… Proč Luboš prchne od Máry? Z čeho má hrůzu? Co si o tom myslí Tony a Karla? A čím Máru hodně překvapí máma?

Gábininy pochybnosti

Gábina přemlouvá Terezu, aby jí dělala na jejím happeningu modelku. Tereza se na to však příliš necítí, zvláště když Gábina přizná, že zatím kromě Veroniky není s nikým jiným dohodnutá. To však hodlá během dneška změnit. S prosbou o pomoc se obrátí na Růžu a učitelku Landovou. Obě dvě tím docela zaskočí, neboť se ani jedna z nich necítí na to být za modelku… Podaří se Gábině přesvědčit Terezu, Růžu i Landovou, aby přišly na happening v jejích modelech? A jak to má Gábina po pátku s Alešem? Co prozradí Landové?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz