Ulice 6.12.2017 - 3358. díl - Schůzka Evžena a Anči

Na téhle schůzce Anče Liškové hodně záleží. Bere to jako poslední šanci, kterou už nesmí promarnit, jinak o Evžena Šmýda zřejmě přijde. A to by opravdu nerada, protože jí je čím dál sympatičtější. O to více ji mrzí, že všechny domluvené schůzky zatím dopadly, jak dopadly. Teď je ale odhodlaná udělat všechno pro to, aby jejich dnešní setkání klaplo, jak má. Jenže i tentokrát zasáhne osud a Anče nabourá její plány. Stačí jedna malá nehoda, aby bylo opět všechno jinak… Co se Anče přihodí? A jak na to zareaguje Evžen Šmýd?

Márovo přiznání matce

Mára zajde hned ráno za mámou kvůli tátovi, kterého včera vyhodila z bytu. Snaží se jí domluvit, za tátu oroduje, ale zatvrzelá Věrka nechce nic slyšet. S Lubošem skončila ve chvíli, kdy se jí přiznal, co všechno má na svědomí. Když ho nazve zločincem, Márovi povolí nervy…

ozčilený Mára vpálí mámě do obličeje, že na rozdíl od táty on skutečně seděl. Korunuje to tím, že se tátovi ani trochu nediví, že jí celou dobu lhal, protože jí se pravda prostě říkat nedá. Šokovaná Věrka chce samozřejmě vědět víc, a tak jí Mára nakonec v klidu vylíčí, proč se ocitl za mřížemi a jakou má za sebou kriminální minulost. Tohle je už ale na Věrku přeci jen moc… Proč si začne dělat o Věrku starost Karla? A jak dopadne Lubošova usmiřovací mise? Dá mu Věrka ještě jednu šanci?

Ota v plném nasazení

Tereza a David jsou v poslední době rádi, když si pro sebe urvou alespoň chvilku ve škole. David musí odevzdat co nejdříve do nakladatelství svou učebnici, takže všechen volný čas věnuje jejímu dokončení. Nabité dny má také Matěj, jenž je od nevidím do nevidím v jednom kole. Nemá čas ani na Lucku, ovšem na jedno překvapení si chvilku přeci jen najde… Jaké překvapení Matěj plánuje? A čím všechny pobaví Ota?

Ančina schůzka s Evženem

Anča se už ráno chystá na odpolední schůzku s Evženem. Chce, aby jí to slušelo, takže si dává na svém zevnějšku opravdu záležet. Při zkoušení kozaček si ale zvrtne nohu, a tak je schůzka opět v ohrožení. Anča nemůže na zraněnou nohu pomalu došlápnout, přesto dorazí normálně na směnu do práce. A nejen to. Je odhodlaná jít večer s Evženem i na domluvenou večeři… Jak se jejich schůzka vyvine? A co na sebe prozradí Miloš, který se neohlášeně objeví u Bedřicha a Franty?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz