Ulice 11.12.2017 - 3361. díl - Setkání Adriany a Áji

Do Vánoc zbývají dva týdny, ovšem u Peškových si mohou nechat o sváteční náladě jen zdát. Robert i nadále manipuluje slepě zamilovanou Adrianou a nenápadně ji rozeštvává se zbytkem rodiny, byť se tváří, že dělá pravý opak. Situace se už brzy nečekaně vyostří, když za Robertem přijede jeho milenka Ája a setká se i s Adrianou... Co všechno se Adriana dozví? A co to udělá se vztahy v její rodině jen pár dní před nejhezčími svátky v roce?

Setkání Aleše a Mastného

Gábina po včerejším happeningu jen září. Akce se povedla na výbornou, o její modely je zájem, Aleš i Růža byli za hvězdy večera. Růže a hlavně jejímu Renému se Růžiny šaty pro starší z happeningu tak líbily, že si pro ně Růža hned ráno zajde. Jenže není sama, kdo o ně projeví zájem…

Gábina zase jednou předvede, jak diplomatická umí být. Růža o své šaty nepřijde a zákaznice, jež si pro ně přišla, také ne. Zatímco Růža si vezme ty z happeningu, zákaznice dostane nové, ušité přímo na míru. Zatímco Gábina se má v salonu co otáčet, Aleš se sejde s Mastným, jenž si z něj chce udělat svého spojence… Co Mastný navrhne Alešovi? Na čem se Aleš domluví s Landovou? A čím nemile zaskočí Gábinu?

Robertovy další manipulace

Evžen se ráno zastaví za Adrianou, aby se s ní dohodl, kdy spolu vyrazí na předvánoční nákupy. Robert ho ale do bytu nepustí s odůvodněním, že Adriana ještě spí. Evžena to docela překvapí, zachová si však chladnou hlavu. Evženovy pochybnosti o Robertovi už začínají vrtat hlavou i Vlastimilu Peškovi, který se na Roberta dívá již trochu jinýma očima… Jak Roberta bere Amálie? S čím se Amálie svěří Adrianě? Co se snaží před Vlastimilem Peškem utajit? A jak Robert zpracuje Adrianu, aby o něm nepochybovala?

Škodná Mário

Poučení Nyklovi už nemíní nechat pekařství bez dozoru. Lumír nainstaluje nový alarm, aby měli jistotu, že se již nikomu nic nestane a že případné zloděje hned odhalí. Přestože se to zdá jako nesmysl, Vilma Nyklová má pocit, že jim v noci po pekařství někdo šmejdí. Ztrácí se prý nejen pečivo, ale povážlivě se ztenčuje i zásoba griotky pod pultem… Kdo je škodnou v pekařství? A co je na Máriovi podezřelé Světlaně?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz