Ulice 15.12.2017 - 3365. díl - Miky odchází od Matěje

Miki a Matěj mají pořádný důvod k oslavě, ale do smíchu moc není ani jednomu z nich. Mikimu už dochází s Matějem trpělivost a to, co se stane dnes, pro něj bude poslední kapkou. Dokáže skousnout opravdu hodně, od jisté doby se snaží brát Matěje s rezervou, tentokrát to však mezi nimi bouchne tak, že se Miki rozhodne k radikálnímu vyřešení celé situace. Pro Matěje to je těsně před svátky nečekaná rána. Záhy na to navíc dojde k něčemu, co by mohlo nadobro změnit jejich životy... Co se stane mezi Matějem a Mikim? A co Matěje hodně překvapí?

Adriana a RObert do lázní

Evžen hodně překvapí pana Peška, když se s ním přijde zničehonic rozloučit. Odjíždí na posílení odvykačky, protože má po včerejšku obavy z recidivy. Evžen otevřeně přizná, že už nezvládá dění kolem Adriany a hlavně hádky, které se den ode dne stupňují…

Evžen Vlastimilu Peškovi prozradí i to, co pro něj bylo poslední kapkou a proč se rozhodl, jak se rozhodl. Vlastimil Pešek zajde vzápětí kvůli Evženovi za Adrianou, ale ta má po včerejšku i tak už dost naloženo. Najednou neví, čemu věřit, kde je pravda. A právě toho využije Robert k tomu, aby ji začal opět zpracovávat a zabránil jejich rozchodu… Co všechno Robert udělá, aby se s ním Adriana udobřila? A jak na to zareagují Adrianini blízcí?

Matějův den na houpačce

Lucie se pokusí domluvit s Matějem na společném víkendu na chatě Dominikových rodičů. Matěj toho má ale stále až nad hlavu, navíc řeší i dnešní ceremoniál, při kterém si s Mikim převezmou ocenění za rozjezd firmy. Lucce však slíbí, že udělá všechno pro to, aby se urval aspoň na jeden den. Sám přitom netuší, jaké obrátky to u něj během dne a hlavně večera nabere… Proč Miki pošle Matěje do háje a na minutu s ním skončí? Jaké to bude mít následky? A jaké překvapení chystá David?

U Mária přituhuje

Vendula si dnes zahraje na Ježíška. Máriovi dá již nyní vánoční dárek, aby zapůsobil v nové práci. Ten se na to moc netváří, ale je mu jasné, že nemá na vybranou. Pokud do call centra nenastoupí, přijde o svůj azyl u Venduly. A to nyní riskovat nechce. Navíc ani netuší, kde a s kým letos stráví Vánoce… S jakou se Mário vrátí ze školení v call centru? Proč začne hrát Vendule znovu na city?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz