Ulice 18.12.2017 - 3366. díl - Vánoční besídka

Do Štědrého dne zbývá necelý týden, advent pomalu vrcholí. Sváteční nálada panuje také ve škole, kde se dnes koná pod taktovkou Oty Puklického vánoční besídka. Zatímco na scéně vše působí takřka dokonalým dojmem, v zákulisí dojde k pořádnému trapasu. Zapotí se při něm hlavně Otova kamarádka a kolegyně Tereza Jordánová, kterou Ota připraví o její šaty kvůli jedné z účinkujících. Co se přihodí? A jakou roli v tom sehraje Otův a Terezin starší kolega Mojmír Kalina, jenž se najednou ocitne někde, kde vůbec nemá být?

Předčasné vánoce u Nyklů

U Nyklových se naděluje už dnes, protože Lumír, Světlana a Alex se chystají i letos odjet na celé svátky na hory. O Vánocích tu nebude ani Vendula, a tak se Lumír pokusí znovu přesvědčit matku, aby jela s nimi, jinak hrozí, že na Vánoce zůstane sama…

Pavel se jen pár dní před vánočními svátky pomalu nezastaví. Vendule si postěžuje, jaký mají v práci blázinec a jak nestíhají uspokojovat poptávku zákazníků. Ani to mu ale nezabrání domluvit se s Vendulou na zítra, aby jí stihl popřát hezké svátky a dát jí dárek od Ježíška. Zatímco Pavel Vendule pokaždé zvedne náladu, Mário ji dokáže stejně spolehlivě namíchnout. Nejinak tomu bude také dnes… Co Mário provede? Jak dopadne jeho první pracovní den? A jak si užijí předčasnou nadílku Nyklovi spolu s Vendulou a Máriem?

Trapas kvůli Otovi i Davidovo velké překvapení

Miki je stále rozhodnutý, že u Matěje na minutu skončí. Matěj ho ale přiměje, aby si alespoň poslechl, jakou novinku se před víkendem dozvěděl. Pak už nechá čistě na něm, jestli se rozhodne přeci jen ve firmě zůstat, nebo doopravdy odejít. Na rozdíl od Mikiho Ota žádné dilema neřeší. Ale i tak má co dělat, aby dnešek ustál. Ve škole se totiž koná pod jeho taktovkou vánoční besídka. A bohužel se ani tato akce neobejde bez malérů a trapasů… Proč bude Ota před začátkem estrády na prášky? Jaký trapas se stane kvůli němu Tereze? A čím Terezu překvapí David?

Špatné zprávy pro Liškovy

Letošní Vánoce jsou po dlouhé době první, na které se Anča moc netěší, i když je má také tentokrát strávit s celou rodinou. Vzhledem k tomu, jak to spolu nyní mají s Bedřichem, se Anča společných chvil strávených u vánočního stromečku spíš obává. Na náladě jí příliš nepřidá ani zpráva od Evžena, která ji hodně zasáhne… Co se Anča dozví? Co jí pak prozradí Vlastimil Pešek a Amálie? A jaké špatné zprávy má pro Frantu Skyler?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz