Ulice 21.12.2017 - 3369. díl - Vánoce u Maléřů

Maléřovi se už nemohou dočkat Vánoc. Co nevidět opět přiletí z Ameriky jejich dcera Rozina, celá rodina se zase sejde doma v Loučce u svátečně prostřeného stolu, přesně jak to má Veronika ráda. Dokonce i Filip, s nímž byly v poslední době obrovské potíže, se už zřejmě srovnal a těší se na svátky. O co svátečnější náladu všichni začínají mít, o to více je zasáhne v noci zjištění, že Filipova sestřenice, která u nich bydlí, není ve své posteli, a dokonce ani doma... Kam Marcela zmizela? Co se snaží přede všemi utajit?

Mára odjede s Karlou

Věrka si dopis od Luboše přeci jen přečte. Jeho obsah ji dost zasáhne, ovšem ne natolik, aby něco změnila na svém rozhodnutí, jak si Luboš přeje a jak tajně doufá Mára. Ten má v plánu užívat si společné chvilky s Karlou, než mu odletí, ovšem máma mu změní plány…

Věrka požádá Máru, aby se za ní zastavil. Má pro něj cukroví a také by s ním ráda probrala to, co j momentálně zajímá nejvíc – jak to budou mít letos o Vánocích. Sama Márovi předestře svůj návrh, který je pro něj ale poslední kapkou… Čím Mára raní mámu? K čemu se rozhodne? A jak na tom je před Vánoci Luboš?

Marcelina tajemství

Maléřovi zažijí v noci pořádný šok, když nechtěně odhalí jedno Marcelino tajemství. Filip navíc udělá něco, co se okamžitě obrátí proti němu. Prozradí rodičům, co ví on sám, aby je aspoň trochu uklidnil. Stane se ale pravý opak. Filip si to nakonec odskáče od rodičů i samotné Marcely, jež se Martinovi svěří, čemu nyní čelí… Jaké trable má Marcela? A jaký dárek dostane od Maléřových? Čím ji hodně potěší?

Hynkovy plány se Šímou

Aleš zase jednou nepříjemně překvapí Gábinu, když Šímovi slíbí něco, co s ní předem neprobere. Tahle jeho partyzánština není příliš po chuti ani Hynkovi, jenž moc dobře vnímá, jak si Šíma s Alešem rozumí. On sám by se synem rád trávil více času, ale moc se mu to nedaří. Ke všemu se pokusí Gábině změnit i její plány, ale ta se tentokrát nedá… Na čem se Hynek a Gábina nakonec dohodnou? Jak o sobě dá opět vědět Květa? A na čem se dohodne učitelka Landová s Alešem?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz