Ulice 2.1.2018 - 3372. díl - Úraz Puklické

První školní den v novém roce nezačne právě nejlépe ředitelce školy Puklické. Přestože do školy přijde odpočinutá a plná elánu, během chvilky bude všechno jinak. Stačí jeden chybný krok, aby se jí den změnil v horor, kdy si o ni budou dělat starost všichni její blízcí. Nad její budoucností se náhle začne vznášet otazník, což se samozřejmě dotkne i chodu školy. Jaké následky bude mít hrozivý úraz ředitelky Puklické? A jak si poradí s ředitelskou agendou David Kučera, kterému Puklická nečekaně svěří svou funkci?

Vendulino vysvětlování

Pavel se zastaví hned ráno v pekařství s proviantem. Za pultem je akorát Vendula, takže toho Pavel využije a trochu ji vyzpovídá. Zajímá ho hlavně Mário, a to nejen jeho zdravotní stav. Vrtá mu hlavou, jak to bylo s ním a Vendulou doopravdy…

Vendule nezbude nic jiného, než kápnout božskou a přiznat Pavlovi, jak to bylo s jejím chozením s Máriem. Nakonec na sebe prozradí mnohem víc, než by chtěla. Pavlovi přizná dokonce i to, jak to má s ním, byť to napřímo neřekne. Ovšem Pavel není jediný, komu má Vendula co vysvětlovat. Starosti si o ni dělají Nyklovi, které hodně překvapí novinka týkající se Mária… Co všechno Vendula nakonec přizná? Jak na tom je nemocný Mário? A s čím se svěří Nyklová Růže?

Adrianina proměna

Z Adriany je milující ženuška, jež by snesla svému manželovi modré z nebe. Robertovi připraví královskou snídani, obskakuje ho, snaží se, aby roli manželky zvládla na dvě stě procent. Robertovi to dělá dobře, zároveň ji ale trochu krotí a taky manipuluje, aby co nejrychleji dosáhl svého – zahájení rekonstrukce půdy… Co Adrianě navrhne? Jak to bude s rekonstrukcí? A co dělá starost Vlastimilu Peškovi?

Pád Puklické

Boženka Puklická je v novém roce plná energie. Od samého rána organizuje ve škole tolik věcí, že se Tereza, David a Ota nestačí divit. Ovšem tenhle raketový start jí překazí hrozivý pád, ze kterého všem zatrne. A bohužel se neobejde bez vážných následků… Co se stane Puklické? Proč skončí v nemocnici? A k čemu se rozhodnou Tereza a David?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz