Ulice 5.1.2018 - 3375. díl - Milošův prozrazený milostný dopis

Miloš Knobloch má své mouchy, jeho manželství se před dvěma lety dokonce povážlivě otřáslo v základech. Od momentu, kdy se s ním žena Eva usmířila, se ale doma snaží sekat latinu, protože ví, že by druhou šanci už nemusel dostat. Bohužel ani to mu nezabrání tajně si myslet na jinou a dokonce jí napsat i milostný dopis. Ovšem chybička se vloudí. Psaníčko padne do rukou právě Evě, která to rozhodně nenechá jen tak... Co všechno se provalí u Miloše doma? A co přizná zoufalý Miloš Bedřichovi, za kterým se vypraví na chatu, kde tráví spolu s Frantou, Jindrou a miminky dovolenou?

Bedřich, Franta a Jindra dorazí i s dětmi na chatu hned ráno. Majiteli za chvíli půjde hlava kolem z jejich spletitých rodinných vztahů, ale ti tři to vezmou s nadsázkou a humorem. Přestože vše vypadá zpočátku idylicky, už záhy je zradí velká kamna, v nichž se Bedřichovi nepodaří zatopit. To je ale jen začátek trablů, jež jim den přinese…

Nedlouho po Bedřichovi, Jindře a Frantovi dorazí na chalupu také Miloš. Oproti původním plánům ale přijede sám, což všechny docela překvapí. Miloš to svede na Miloškovu rýmu, ovšem pravda je tentokrát někde jinde. Miloš má doma pořádný průšvih kvůli dopisu určenému Justine, který náhodou padl do rukou jeho ženě Evě… Co všechno je v dopise? Co štve Evu nejvíc? A z čeho má hodně nahnáno samotný Miloš?

Marcelin vzdor

Veronika se vrátí ze salonu až pozdě v noci, protože s Gábinou honily termín odevzdání psích oblečků. Martin jí prozradil, že se po zkouškách Hanka chytla s Marcelou, ale důvod jejich hádky neví. Veronika se ho nechtěně dozví hned ráno, kdy se Hanka s Marcelou opět nepohodnou kvůli škole i otci Marcely. Vzhledem ke zkušenostem s Rozinou se Veronika později pokusí Hance promluvit do duše… Co podle ní Hanka riskuje, když bude na Marcelu příliš tlačit? Jak Marcele dopadly předváděčky? A na čem se Marcela domluví s Lindou?

Michalova návštěva

Michal setkání s Věrkou moc dlouho neodkládá. Zastaví se za ní při první příležitosti, která se mu naskytne. Přestože se domluví docela narychlo, Věrka si dá záležet na své vizáži i na pohoštění. Michala hned zarazí jedna věc – v bytě to vypadá, jako by Věrka bydlela sama. Ta mu to i odsouhlasí, ovšem víc to s ním nechce rozebírat. Shodou okolností právě dnes začne řešit bydlení Luboš, jenž už nechce obtěžovat Máru… Co si Luboš našel? Jak dopadne setkání Věrky a Michala? A čím Máru moc nepotěší Karla?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz