Ulice 8.1.2018 - 3376. díl - Brunův průšvih

Karlin brácha Bruno dostal šanci, kterou nemíní promarnit. Práce barmana v Coolně se mu líbí, má spoustu nápadů, jak přilákat nové hosty a zároveň se postarat o to, aby se ti stávající rádi vraceli. Přestože se hodně snaží, ani on neunikne školácké chybě všech začínajících barmanů, jež ho přijde hodně draho… V jakém maléru začne Bruno lítat? A jak se to pokusí vyřešit, aby se o ničem nedozvěděl ten, koho se to týká nejvíc – majitel podniku Tony Benda?

Předčasný konec pobytu na chatě

Jindra v noci nechtěně probudí Bedřicha, když si zajde pro něco malého k jídlu. Malá Lada se hned začne dožadovat její péče a pozornosti, ale Bedřich v tom Jindru nenechá. Sám se pokusí Ladu uklidnit a uspat, aby se Jindra mohla v klidu najíst…

Bedřich při uspávání Lady sám vytuhne v Jindřině posteli. Jindra to vezme naprosto v pohodě. Nechá ho spát a lehne si vedle něj, takže nakonec spolu takhle stráví zbytek noci. Probuzení do nového dne o nich i jejich vztahu leccos prozradí. Frantu však Bedřich ujistí, že noc byla ve vší počestnosti. Miloš se po pátku trochu oklepe, takže začne žehlit u Evy svůj průšvih… Jak dopadne usmiřování Evy a Miloše? Co všechno na sebe Miloš přizná? Proč se Eva nakonec sesype?

Věrka mezi Lubošem a Michalem

U Luboše se začíná blýskat na lepší časy. Přestože je už v důchodovém věku, čeká ho pohovor do nového zaměstnání, dokonce na plný úvazek. Ke všemu by dělal práci, která ho baví a kterou dělal celý život. Na lepší časy se zableskne také u Věrky. U Květy si vymíní dřívější odchod z práce, aby se mohla opět vidět s Michalem. To Bruno je na tom podstatně hůř… V jakém maléru lítá Bruno? Co mu doporučí Mára? A jak Věrka ustojí moment, kdy se ocitne mezi Lubošem a Michalem?

Alešovy plány

Aleš by rád představil Gábinu a Šímu svým blízkým. Rozhodne se za nimi zajet hned zítra, kdy má v práci volno. Okamžitě vše naplánuje, ale má to jeden háček. Na Gábinu je to moc narychlo, zvláště když chce Aleš odjet hned poté, co Šímovi skončí škola. Na rozdíl od něj má totiž Gábina normální pracovní den a salon by měl být otevřený až do večera… Ustoupí Gábina Alešovi? Z čeho má docela obavy? A co má v plánu Mastný?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz